Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Web Design

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.999
ekskl. moms
Nr. 72856 P

Her er kursuspakken, der både introducerer dig til grundlæggende og responsive webdesign og håndtering af prototypes med Justinmind. Kursuspakken indeholder også kurser inden for Balsamiq. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

online kurser

Web design til flere enheder

Webdesign handler om at opnå et design, som er både brugbart og behageligt. Siden skal være i stand til at levere oplysninger og opbygge dit brand, samt være teknisk velfunderet og visuelt sammenhængende. Med denne kursussamling lærer du grundlæggende teknologier og terminologier, så du kan begynde at designe brugervenlige og interessante websider. Kurserne dækker planlægning af websider og introducerer dig til testværktøjer. Med stigningen i antallet af håndholdte enheder og mobile browsere, er webapplikationer nødt til at være responsive i forhold til det device, som de tilgås fra. Kursuspakken introducerer dig til responsivt webdesign og demonstrerer, hvordan responsive design strategier bør anvendes. Yderligere lærer du at bruge Justinmind til at skabe prototyper af web og mobilapplikationer.

 

Deltagerprofil

Applikationsdesignere, webdesignere og webudviklere. Kursuspakken er på begynderniveau, og kan bruges som et opslagsværk.

Udbytte

 • Bliv bekendt med den grundlæggende teknologi og terminologi inden for webdesign
 • Lær at designe responsive webapplikationer ved hjælp af fluid grids, billeder og media queries
 • Lær at konfigurere fleksibel data og brugerinterfaces, interager med enheder og anvend proces og performance procedurer i responsive webdesign løsninger
 • Lær at bruge Justinmind til at skabe og dele fungerende prototyper til web og mobil applikationer

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Responsive Web Design: Flexible Grids, Images, and Media Queries
 • Dette kursus introducerer responsivt webdesign og demonstrerer, hvordan man anvender det til at lave responsive designstrategier. Det dækker kernekomponenterne inden for responsivt webdesign - fleksible grids, fleksible billeder og medieforespørgsler.

Responsive Web Design: Flexible Data and UIs, Devices, Process and Performance
 • Kurset demonstrerer, hvordan man konfigurerer fleksible data og user interfaces. Den dækker, hvordan man interagerer med enheder og anvender proces- og ydeevneprocedurer som en del af en responsiv webdesignløsning.
Web Design Basics
 • Lær om de grundlæggende teknologier og terminologier så du kan komme i gang med at designe websteder. Kurset dækker webstedsplanlægning og oprettelse, forklarer alt om responsivt design og introducere dig til nogle testværktøjer.
Web Design Enhancements
 • Dette kursus vil dække, hvordan man indlejrer forskellige medier, Cascading Style Sheets og JavaScript i aktion.
Introduction to Justinmind
 • Lær at oprette og administrere en Justinmind-konto, og om de onlinetjenester, du kan bruge kontoen til at få adgang til. Du lærer også, hvordan du installerer og navigerer i Justinmind-desktop applikationen, hvordan du indstiller præferencer, installerer plug-ins, og hvordan du bruger det til at dele adgang til projekter.
The Justinmind Desktop Application Interface
 • Bliv introduceret til at lave prototyper på forskellige måder, og hvordan du bruger interfacet i Justinmind desktop-applikationen til at arbejde med- og simulere prototyper.
Creating and Simulating a Working Prototype
 • Kurset gennemgår, hvordan du tilføjer objekter, interaktive begivenheder og hotspots til en prototype, hvordan man sammen med andre kan gennemgå en prototype og hvordan du får adgang til og bruger Justinmind-mobilappen. Du lærer desuden, hvordan du får adgang til eksisterende widgetbiblioteker eller opretter dine egne brugerdefinerede widgets. Kurset viser også, hvordan du opretter prototyper til touchscreen-enheder og wearables, og hvordan du simulerer prototyper ved hjælp af Justinmind.
Introduction to Web Accessibility
 • Webtilgængelighed er et must i det digitaliserede samfund. Udforsk de typer af handicap, der skal behandles, såvel som de forskellige former for hjælpeteknologi der findes.
OSs, Regulations, & Laws
 • Webtilgængelighed er underlagt en masse regler og love. Opdag, hvordan OS sikrer bedre tilgængelighed, og udforsk lovgivningen, det miljøet omkring det lovgivningsmæssige og de globale tilgængelighedslove.
WCAG 2.0 Accessibility Standards
 • Lær om WCAG (Web Content Accessibility Guidelines) 2.0, WCAG design principper og guidelines, og hvordan du overholder WCAG standarder.
Authoring Tool Accessibility Guidelines
 • Authoring Tools Accessibility Guidelines (ATAG) definerer, hvordan man skaber tilgængelige værktøjer og mere indhold tilgængeligt. Udforsk ATAG 2.0, tilgængelighed til forfatterværktøj, tilgængelig produktion og ATAG-implementering.
HTML5 and Accessibility
 • HTML5 er det markup-sprog, der bruges på internettet, og det er designet til tilgængelighed. Udforsk HTML5s tilgængelighedsfunktioner, nye HTML5-elementer, medieelementer og JavaScript.
Accessibility and Design
 • Webtilgængelighed betyder gennemtænkt og omhyggeligt design. På dette kursus lærer du om JavaScripts principper, tilgængelighed i praksis, design principperne bag, og generelle design mekanismer.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 15 moduler og kan gennemføres på 24 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.