Kurser

1 dags kursus 

WordPress Grundlæggende

22. september 2022 København
11. oktober 2022 Aarhus
22. november 2022 København
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 87850 P

Lær, hvordan du opretter, opsætter og tilpasser din egen hjemmeside eller blog i WordPress. Efter kurset har du en hjemmeside eller blog kørende i et testmiljø, der gøres tilgængeligt på kursusdagen. Tilmeld dig kurset, og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

Populære WordPress er gratis og brugervenligt

Skal du opdatere og udgive indhold på virksomhedens hjemmeside, eller vil du have din egen hjemmeside?

WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs eller andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet. Med mange millioner brugere over hele verden er systemet utrolig populært.

WordPress bruges til små og store hjemmesider for virksomheder, bureauer og freelancere og andre, der vil udnytte det utrolig brugervenlige system. Fordelen med WordPress er, at du nemt kan navigere rundt og oprette indhold, sider, blogindlæg og andet. Du bestemmer selv, hvor kompleks din hjemmeside skal være.

Lær WordPress godt at kende

På WordPres-kurset lærer du at oprette og tilpasse en hjemmeside, og du får styr på struktur, funktionalitet og de vigtigste værktøjer. Du bliver i stand til at forstå opbygningen og får et godt grundlag for at bygge videre på dine mange muligheder i systemet. På kurset lærer du desuden, hvordan WordPress grundlæggende er bygget op, så du nemt kan finde rundt i enhver hjemmeside, der er opsat i systemet. Det vil være en stor fordel, hvis du f.eks. skal opdatere og udgive indhold på en virksomheds hjemmeside, der er opbygget i WordPress.

Vi kigger også på, hvordan du kan lave enkle justeringer i farver, skrifttyper og generel layout og opsætning af din WordPress-hjemmeside.

På kurset får du din egen WordPress-installation stillet til rådighed, som du kan arbejde videre på og øve dig i, efter kurset er slut.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der arbejder med design, grafik, marketing, kommunikation eller andre administrative opgaver og skal kunne opdatere og udgive indhold på en hjemmeside, der er opsat i WordPress.

Alle med interesse kan deltage på denne kursusdag, men vi anbefaler, at du har en generel forståelse for computere og ikke er helt ny bruger af internettet heller.

Udbytte

  • Lær at designe og opdatere indhold i WordPress
  • Få viden om, hvordan du navigere i en WordPress-side, og hvordan den er opbygget
  • Bliv klædt på til selv at oprette en WordPress-side eller blog

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

Indhold

Få en grundig introduktion til WordPress
  • På kurset gennemgår vi brugerfladen i WordPress og du får et godt overblik over struktur, opbygning og grundlæggende funktioner i systemet.
Vælg et grundtema
  • På kurset får du overblik over, hvordan WordPress-temaer fungerer og hvordan du vælger et tema, der passer dit formål og er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.
Lær at arbejde og indsætte indhold
  • På kurset lærer du, hvordan WordPress er bygget op af sider og indlæg. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så tekst og billeder opsættes bedst muligt. Vi får også styr på forskellen mellem sider og indlæg, samt hvordan du laver en speciel startside til forsiden.
Tilføj ekstra funktionalitet
  • På kurset ser du, hvordan du nemt kan indsætte nogle af de mange smarte Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress. F.eks. kalender, Facebook-integration, søgefunktion, sprogversioner og meget andet.
Tilpasset layout
  • Lær alle de nødvendige funktioner, når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.
Menu og undermenu
  • Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.
25656
Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i WordPress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Vælg dato

København
22. september 2022
Aarhus
11. oktober 2022
København
22. november 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk