Kurser

1 dags kursus

WordPress Grundlæggende

17. januar 2022 København
25. januar 2022 Aarhus
21. marts 2022 København
5. april 2022 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 87850 P

Lær, hvordan du opretter, opsætter og tilpasser din egen hjemmeside eller blog i WordPress og når temadagen er slut, har du en hjemmeside eller blog kørende på internettet, det bliver gjort i et testmiljø, som er tilgængligt på kursusdagene. Tilmeld dig kurset og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs eller andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet. Med mange millioner brugere over hele verden er systemet utrolig populært.

Deltagerprofil

Alle med interesse kan deltage på denne kursusdag, men vi anbefaler, at du har en generel forståelse for computere og ikke er helt ny bruger af internettet heller.

Indhold

Du downloader, installerer og arbejder med CMS i WordPress, får kontrol over brugerfladen, benytter forskellige skabeloner og justerer på disse.

Opret en WordPress profil
  • Vi downloader, installerer og opsætter WordPress, så du præcis ved, hvordan du selv starter op, når du kommer tilbage på dit egen computer.
Vælg et grundtema
  • Du skal vælge et grundtema (et grundlayout) til dit webindhold. Vi introducerer dig til systemets store udvalg af grundtemaer, og vi taler om, hvilken opsætning der er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.
Menu og undermenu
  • Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, og så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.
Ekstra funktionalitet
  • Vi viser dig, hvordan du nemt indsætter nogle af de mange smarte og nyttige Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress, fx kalender, Facebook “like-box,” søgefunktion, sprog og meget andet. På denne måde kan du tilføje ekstra funktioner, som alle kan optimere og øge brugervenligheden og kvaliteten af din hjemmeside eller blog.
Introduktion til WordPress brugerfladen
  • Brugerfladen i WordPress gennemgås grundigt, og du lærer at opsætte og tilpasse WordPress til dine behov. Du får et godt overblik over strukturen og dine muligheder i systemet.
Tilpas layout
  • Lær alle de nødvendige funktioner når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.
Indsæt indhold
  • Vi skal indsætte tekst og billeder. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så din tekst og dine billeder opsættes bedst muligt. Vi gennemgår forskellen mellem sider og indlæg, og hvordan du laver en speciel side til forsiden.

Søgte du andre kurser?

Se også kurset: WordPress Udvidet

23777
Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Wordpress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Vælg dato

København
17. januar 2022
Aarhus
25. januar 2022
København
21. marts 2022
Aarhus
5. april 2022
København
17. maj 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk