Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

WordPress Grundlæggende

Lær, hvordan du opretter, opsætter og tilpasser din egen hjemmeside eller blog i WordPress og når temadagen er slut, har du en hjemmeside eller blog kørende på internettet. Tilmeld dig kurset og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs eller andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet. Med mange millioner brugere over hele verden er systemet utrolig populært.

Deltagerprofil

Alle med interesse kan deltage på denne kursusdag, men vi anbefaler, at du har en generel forståelse for computere og ikke er helt ny bruger af internettet heller.

Indhold

Du downloader, installerer og arbejder med CMS i WordPress, får kontrol over brugerfladen, benytter forskellige skabeloner og justerer på disse.

Opret en WordPress profil
Vi downloader, installerer og opsætter WordPress, så du præcis ved, hvordan du selv starter op, når du kommer tilbage på dit egen computer.
Vælg et grundtema
Du skal vælge et grundtema (et grundlayout) til dit webindhold. Vi introducerer dig til systemets store udvalg af grundtemaer, og vi taler om, hvilken opsætning der er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.
Menu og undermenu
Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, og så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.
Ekstra funktionalitet
Vi viser dig, hvordan du nemt indsætter nogle af de mange smarte og nyttige Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress, fx kalender, Facebook “like-box,” søgefunktion, sprog og meget andet. På denne måde kan du tilføje ekstra funktioner, som alle kan optimere og øge brugervenligheden og kvaliteten af din hjemmeside eller blog.
Introduktion til WordPress brugerfladen
Brugerfladen i WordPress gennemgås grundigt, og du lærer at opsætte og tilpasse WordPress til dine behov. Du får et godt overblik over strukturen og dine muligheder i systemet.
Tilpas layout
Lær alle de nødvendige funktioner når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.
Indsæt indhold
Vi skal indsætte tekst og billeder. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så din tekst og dine billeder opsættes bedst muligt. Vi gennemgår forskellen mellem sider og indlæg, og hvordan du laver en speciel side til forsiden.

Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Wordpress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på