Kurser

1 dags kursus 
Læring inden for et specifikt emne

WordPress Grundlæggende

6. juni 2024 København
11. juni 2024 Aarhus
24. september 2024 København
8. oktober 2024 Aarhus
DKK  4.999
ekskl. moms
Nr. 87850 P
3,9
Meget godt
11 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

Lær, hvordan du opretter, opsætter og tilpasser din egen hjemmeside eller blog i WordPress. Når temadagen er slut, har du en hjemmeside eller blog kørende i et testmiljø, som er tilgængeligt på kursusdagene. Tilmeld dig kurset og bliv overrasket over, hvor smart og nemt du selv kan lave en hjemmeside eller blog.

Lav hjemmesider med det populære system

Skal du opdatere og udgive indhold på virksomhedens hjemmeside eller vil du gerne have din egen hjemmeside online? Så er WordPress en glimrende løsning. WordPress er et gratis og brugervenligt CMS-system til opsætning og opdatering af hjemmesider, blogs eller andet indhold, som du ønsker udgivet på internettet.

WordPress bruges i dag som system til alt fra små og store hjemmesider for virksomheder, bureauer og freelancere og andre, der vil udnytte det populære og brugervenlige system. Fordelen med WordPress er, at du nemt kan navigere rundt og oprette indhold, sider, blogindlæg og andet. Du bestemmer selv, hvor kompleks din hjemmeside skal være.

På kurset lærer du at oprette og tilpasse en hjemmeside i WordPress og du får styr på struktur, funktionalitet og de vigtigste værktøjer. Du bliver i stand til at forstå opbygningen og får et godt grundlag for at bygge videre på dine mange muligheder i systemet. På kurset lærer du desuden, hvordan WordPress grundlæggende er bygget op, så du nemt kan finde rundt i enhver hjemmeside, der er opsat i systemet. Det vil være en stor fordel, hvis du f.eks. skal opdatere og udgive indhold på en virksomheds hjemmeside, der er opbygget i WordPress. Vi kigger også på, hvordan du kan lave enkle justeringer i farver, skrifttyper og generel layout og opsætning af din WordPress-hjemmeside. På kurset får du din egen WordPress-installation stillet til rådighed som du kan arbejde videre på og øve dig i, efter kurset er slut.

Deltagerprofil

Kurset er for dig der arbejder med design, grafik, marketing, kommunikation eller andre administrative opgaver og skal kunne opdatere og udgive indhold på en hjemmeside, der er opsat i WordPress.

Alle med interesse kan deltage på kurset, men vi anbefaler, at du har en generel forståelse for computere og ikke er helt ny bruger af internettet heller.

Udbytte

  • Lær at designe og opdatere indhold i WordPress
  • Lær at oprette overskuelige menuer
  • Forstå, hvordan du indsætter tekst og billeder i indlæg og sider
  • Få et godt overblik over brugerfladen i WordPress

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Få en grundig introduktion til WordPress
  • På kurset gennemgår vi brugerfladen i WordPress og du får et godt overblik over struktur, opbygning og grundlæggende funktioner i systemet.
Vælg et grundtema
  • På kurset får du overblik over, hvordan WordPress-temaer fungerer og hvordan du vælger et tema, der passer dit formål og er mest hensigtsmæssig til din hjemmeside eller blog.
Lær at arbejde og indsætte indhold
  • På kurset lærer du, hvordan WordPress er bygget op af sider og indlæg. Vi ser på de mange indstillinger og funktioner, du kan bruge, så tekst og billeder opsættes bedst muligt. Vi får også styr på forskellen mellem sider og indlæg, samt hvordan du laver en speciel startside til forsiden.
Tilføj ekstra funktionalitet
  • På kurset ser du, hvordan du nemt kan indsætte nogle af de mange smarte Widgets og Plugins, der er tilgængelige i WordPress. F.eks. kalender, Facebook-integration, søgefunktion, sprogversioner og meget andet.
Tilpasset layout
  • Lær alle de nødvendige funktioner, når du skal tilpasse dit layout ud fra det grundtema, du har valgt til din hjemmeside eller blog.
Menu og undermenu
  • Lær, hvordan du opretter menuer og undermenuer til styring af dit indhold, så brugerne let kan orientere sig og navigere rundt på din hjemmeside eller blog.

Anmeldelser af WordPress Grundlæggende

3,9
 
Meget godt Baseret på 11 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
25656
Underviser

Teknologisk Institut afholder kurset med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i WordPress. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Vælg dato

København
6. juni 2024
Aarhus
11. juni 2024
København
24. september 2024
Aarhus
8. oktober 2024
København
11. december 2024