Kurser

Introduktion til webudvikling

Inden for de sidste par år er der kommet mere og mere fokus på webudvikling. Det skyldes blandt andet, at standarder som HTML og CSS er opdateret og udvidet kraftigt, at det er blevet langt nemmere at skabe en dynamisk og effektiv brugerflade ved hjælp af JavaScript og forskellige eksterne biblioteker. Webapplikationer kan efterhånden afvikles på en masse forskellige enheder – fra små mobile enheder over tablets til desktop.

Evaluering

3stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 18 besvarelser

Forudsætninger

Der kræves ingen særlige forudsætninger for at deltage. Hvis du fungerer som webudvikler, skal du være opmærksom på, at standarder og teknologier gennemgås fra bunden, og op til et niveau, hvor man har et komplet overblik. Herefter kan du dykke ned i et konkret område på et af vores mange andre web-relaterede kurser.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig primært til dig som enten skal i gang med webudvikling, er webudvikler men mangler teoretisk ballast, er projektleder og ønsker et bedre udgangspunkt for at kunne kommunikere med designere og udvikler, eller blot har en interesse i moderne webudvikling.

Indhold

På kurset vil følgende blive berørt:

  • Historien bag webbet
  • Betydningen af standardiseringsinstitutter som W3C og ECMA
  • Standarder som HTTP, HTML, CSS (herunder HTML5/CSS3)
  • Web servere og browsere
  • Introduktion til serverorienteret webudvikling
  • Introduktion til klientbaseret webudvikling
  • Introduktion til serviceorienteret webudvikling
  • Værktøjer til brug i webudvikling
  • Distribuering og drift af websites
  • Sikkerhed

Efter kurset vil du have et samlet overblik over moderne webudvikling.

Er du ny inden for programmering, kan dette kursus være aktuelt for dig

Introduktion til programmering

Underviser

Michell Cronberg
Michell Cronberg er en erfaren instruktør inden for programmering samt forskellige former for webudvikling, og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er såvel instruktør som konsulent, og har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på