Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Python for Data Science

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 90597 P

Få kendskab til programmeringssproget Python og lær at anvende det i forbindelse med Data Science. Med denne kursuspakke lærer du blandt andet at anvende applikationen NumPy og bliver introduceret til Pandas og data visualisering ved hjælp af Seaborn. Kursuspakken er på engelsk og tilgængelig online. Du har adgang til kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Bliv introduceret til avanceret data visualisering ved brug af Seaborn

Få kendskab til brugen af Seaborn og lær at skabe boxplots, visualisere grafer og anvende forskellige varianter af plots. Derudover bliver du introduceret til vigtigheden af Seaborn’s indbyggede color palettes.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til personer, som ønsker at beskæftige sig med programmeringssproget Python i forbindelse med Data Science, samt lære at benytte applikationerne NumPy og Seaborn.

Udbytte

  • Bliv introduceret til NumPy og dets funktioner som f.eks. multidimentionel data
  • Få viden om brugen af Pandas med en introduktion til programmet og dets funktioner
  • Lær at administrere og analysere data ved hjælp af Pandas
  • Udforsk mulighederne ved brugen af Seaborn til f.eks. data visualisering
  • Få et grundlæggende kendskab til, hvordan Python og dets funktioner kan benyttes til Data Science

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Python for Data Science
  • Få styr på, hvordan du kan arbejde effektivt med Data Science med Python. Du bliver bl.a. introduceret til programmer som f.eks. NumPy, Pandas og Seaborn. Herudover lærer du om datavisualisering, multidimensionel data og avancerede funktioner.
Working with Complex Data Types in Python
  • Lær at arbejde med komplekse datatyper i Python. Du lærer at arbejde med Lists, Tuples, Dictionaries, Sets og Copies – både Shallow og Deep.
Data Structures and Algorithms in Python
  • Få styr på fundamentale datastrukturer i Python og hvordan disse implementeres. Herudover lærer du om algoritmer, Trees og grafer og om implementeringen af de forskellige elementer.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 15 kurser og kan genneføres på ca. 18 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Applied Data Science with Python", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.