Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Codecademy – den store IT-collection

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  18.499
ekskl. moms
Nr. 91411 P

Med denne store kursuskollektion får du den brede pakke, der samler alt, hvad du kunne have brug for at lære inden for udvikler- eller tech området. Du får adgang til hele kurser inden for AI, data science, SQL, ChatGPT, Cloud, IoT og cybersecurity, agile projektmetoder og meget mere. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Hands-on tech træning, der kan transformere din arbejdsgang

Behovet for gode ansatte med skills inden for det digitale område vokser eksponentielt på arbejdsmarkedet. Med denne kursuskollektion får du adgang til over 5.000 on-demand videoer inden for hele feltet. Du får ikke bare lov til at sidde og lytte til envejs-undervisning, du får også adgang til 2.100 labs og øvelser og interaktive kurser, hvor du bl.a. kan øve dig på at kode.

Deltagerprofil

Denne omfattende kursuspakke er designet til at imødekomme behovene hos både dig der er ny eller erfaren udvikler. Du kan også være projektleder, der enten allerede arbejder inden for tech-sektoren, eller er interesseret i at bevæge dig inden for feltet. Det kan også være, at du arbejder med cybersecurity eller, at du som leder, har brug for et indblik i de forskellige programmer og metoder inden for tech.

Kort sagt giver kursuspakken en bred vifte af viden, der kan være gavnlig for enhver, der ønsker at forstå eller forbedre deres færdigheder inden for tech-området.

Udbytte

  • Adgang til over 5.000 moduler og 2100+ labs og øvelser.
  • Kurser inden for AI, Machine learning, SQL og data science.
  • Bred palette af kurser inden for hele det digitale felt.
  • Lær at kode i det interaktive læringsmiljø.
  • Få kursus i ChatGPT og hvordan du prompter korrekt.
  • Opdater din viden inden for lige præcis det felt, der interesserer dig

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

For at sikre den bedste læring vil der være mulighed for casearbejde.

Casearbejde

Kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Materiale

Materiale på engelsk

Materiale på engelsk

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

AI og Machine Learning
Her dykker vi ned i den revolutionerende rolle, som kunstig intelligens (AI) spiller i at ændre måden, vi driver forretning på. Kurset giver dig en forståelse af, hvordan AI-teknologier som maskinlæring, automatisering, dataanalyse og predictive analytics kan bruges til at forbedre virksomhedens ydeevne, produktivitet og innovation.

Du vil være i stand til at identificere muligheder for AI-implementering, træffe informerede beslutninger om AI-investeringer og forstå, hvordan du kan overvinde eventuelle udfordringer på vejen.

Practical ChatGPT: From Use Cases to Prompt Engineering & Ethical Implications
Mens vi navigerer i det udviklende landskab af kunstig intelligens (AI), skiller én teknologi sig ud, på grund af dets potentiale til at omdefinere vores tilgang til læring og udvikling - ChatGPT, en sofistikeret sprogmodel udviklet af OpenAI.

Denne rejse giver dig en grundig udforskning af ChatGPT, startende med en introduktion til store sprogmodeller og deres kapabiliteter. Kurset fortsætter med praktiske anvendelser, avancerede teknikker, industrielle påvirkninger og vigtige etiske overvejelser. Hvert kursus sigter mod at udstyre dig med en dybdegående forståelse af modellen, dens funktionalitet og dens vidtrækkende anvendelser
Agile for software development
I denne Agile for Softwareudvikling journey erhverver du en generel forståelse for Agile og Scrum koncepter for at overgå fra traditionelle metoder til softwareudvikling. I det andet spor vil du dykke ned i Agile best practice og principper for at forbedre softwarekrav og design arbejdsprocesser. I det tredje spor udforsker vi, hvordan Agile metoder implementeres i udviklings- og testfaserne af softwareudvikling. Endelig, i det fjerde spor, skal vi adoptere best practice for at opbygge en Agile tankegang og skalere Agile for at passe til større organisatoriske mål.

Kort sagt rejsen giver en stærk grundlag for at hjælpe nøgleudøvere og ledere i softwareudvikling med at træffe velinformerede beslutninger, når det kommer til at omfavne Agile praksis eller forbedre eksisterende processer.
AI and ML for Decision-makers and Leaders
"AI/ML for beslutningstagere" journey er et omfattende program designet til at uddanne ledere i grundlæggende kunstig intelligens og machinelearning. Kurset dækker et bredt udvalg af emner, herunder grundlæggende AI, de potentielle anvendelser og high-impact brugsscenarier for AI, og de etiske overvejelser involveret i implementeringen af AI-løsninger, visualisering af data for impact, og trin involveret i design af den bedste AI-strategi for organisationen. Dette kursus fokuserer også på at uddanne ledere i forskellige AI/ML teknikker for at frigøre enorm værdi i deres data gennem forbedret kundeservice, strømlinede forretningsoperationer, og realiseringen af nye forretningsmodeller og muligheder. Du vil også lære om de seneste trends og fremskridt inden for feltet, og forskellige myter og misforståelser om AI.
Programmeringssprog – bl.a. python, kubernetes, javascript, R m.m.
Denne kursussamling tilbyder en dybdegående udforskning af flere kurser i programmeringssprog og teknologier, herunder Kubernetes, Python, JavaScript, R, Clojure, Java og Ruby. Kurserne fokuserer på både teoretisk forståelse og praktisk anvendelse, hvilket gør dem ideelle for både begyndere og erfarne udviklere. Fra at bygge webapplikationer og arbejde med mobile økonomier til at forstå reaktive designmønstre og pipelining med kode, vil du udvikle en bred vifte af færdigheder, der vil gøre dig i stand til at arbejde effektivt inden for en række forskellige teknologiske miljøer.
Working with Google Cloud SQL
Working with Google Cloud SQL er et omfattende kursus, der lærer dig at bruge Google Cloud's fuldt administrerede relationelle databaseservice. Gennem kurset vil du lære at opsætte og administrere en Google Cloud SQL-instans, forstå Google Cloud SQL-arkitektur, skabe og konfigurere Cloud SQL med MySQL, PostgreSQL og med SQL Server. Du vil også få erfaring med at udføre grundlæggende CRUD-operationer, forstå og oprette replikaer og sikkerhedskopier. Derudover vil du lære avancerede funktioner såsom Cloud SQL-integrationer, migration til Cloud SQL fra MySQL og PostgreSQL ved hjælp af Database Migration service. Du vil også lære at integrere Cloud SQL med Google App Engine og Google Big Query.

Uanset om du er en udvikler, administrator eller arkitekt, vil dette kursus give dig den hands-on erfaring og viden, der er nødvendig for effektivt at bruge Google Cloud SQL.
Kurser i Cybersecurity
Her kan du bl.a. få kurserne: Introduction to Cybersecurity, Security Analyst to Security Architect og Network Security Specialist to CloudOps Security Architect og mange flere.
IoT
Internettet er overalt, med utallige enheder og apparater, der drager fordel af smart forbindelse. Udforsk IoT og dets muligheder.

Tidsforbrug

Kursussamlingen er et opslagværk, der består af flere tusinder timers læring inden for it.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage.

Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).