Kurser

Excel for økonomi- og regnskabsmedarbejdere

Få et grundlæggende kendskab til de funktioner i Excel, der kan understøtte økonomi- og regnskabsmedarbejderens arbejdsopgaver. Du lærer at opbygge modeller af høj kvalitet, som bruges dagligt i økonomifunktionen, og du lærer at videreudvikle og tilpasse modellerne til din virksomheds behov.

Evaluering

4stjerner

Alle arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed.

Evalueringen er baseret på: 54 besvarelser

Optimér dine Excel-kundskaber

På kurset får du indblik i, hvordan du kan automatisere rutineopgaver i Excel, lave opfølgninger på budgetter og importere data fra for eksempel økonomisystemet. Du lærer også, hvordan du kan bruge pivottabeller til at skabe overblik over store mængder af data, så du hurtigt kan summere og krydse oplysninger.

En virkelig god underviser der var god til at rumme, at deltagerne var på forskellige niveauer. Det faglige niveau var meget højt.

- Karina Jensen, Glostrup Kommune

Forudsætninger

Kurset henvender sig til økonomi- og regnskabsmedarbejdere og er på et grundlæggende niveau. Kurset tager udgangspunkt i nyeste version af Excel, benytter du tidligere versioner, kan du sagtens få godt udbytte af kurset.

Indhold

  • Introduktion til gennemgående case - fra afsætningsprognose til driftsbudget
  • Planlægning af budgetter i Excel - undgå faldgruberne fra starten
  • Oprettelse af budgettet - skab brugervenlige ark
  • Beregninger i budgettet - fokus på formler
  • Præsentation og visning af overskuelige rapporter
  • Løbende statusrapporter under budgetlægningen
  • Test af budgetmodellen inden implementering
  • Fokus på behandling af data fra andre systemer
  • Automatisering af rutiner for at spare tid og undgå fejl


Underviser

Jørgen Koch
Jørgen Koch er en erfaren underviser, der har haft egen virksomhed i it-branchen i mange år. Ud over at undervise i it har han blandt andet oversat en lang række it-fagbøger og udviklet kursusmaterialer til alle de førende programmer på markedet. Har praktisk erfaring med udviklingsopgaver fra en lang række større danske og internationale virksomheder.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på