Kurser

Billede der illustrerer kurset

Excel kurser

Deltag på Excel kursus hos Teknologisk Institut og lær, hvordan programmet kan gøre din hverdag lettere. Lær Excel så du kan udføre beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter og analysere datamængder.

Vi tilbyder Excel kursus for begyndere samt videregående. Vores kurser dækker både Excel 2010, 2013, 2016, 2019 og Office 365 medmindre andet er noteret på den enkelte kursusbeskrivelse.

Find dit kursus i dag og øg dine kompetencer inden for Excel.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Excel.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

    


   Mere om Excel

   Microsoft Excel er et af de mest benyttede programmer på kontoret. Programmet, som er en del af Microsoft Office-pakken, kan benyttes som regneark og til at analysere data. I Excel kan du udføre beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter og analysere datamængder.

   Excel kursus

   Flere end 1.400 personer har allerede deltaget på et Excel kursus hosTeknologisk Institut. Du kan se på det enkelte kursus, hvor mange stjerner tidligere kursister har evalueret det til.

   Er du på udkig efter et kursus i Excel, findes der to niveauer:

   • På de grundlæggende Excel-kurser får du en grundig introduktion til Excel og lærer de mange små tricks, der kan lette dit daglige arbejde.

   • På de videregående Excel-kurser lærer du at arbejde med analyse af større datamængder, udarbejde avancerede regneark, samt opsætning og strukturering af mere komplekse og økonomiske sammenhænge i Excel.

   Der findes derudover også en række specialiserede kurser inden for de forskellige områder af Excel:

   • VBA programmering
   • Business Intelligence
   • Dataanalyse
   • Økonomifunktioner

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.