Kurser

Kurser i Microsoft SharePoint

Microsoft SharePoint er den moderne platform til vidensdeling og styrkelse af samarbejde på tværs af en organisation. Vil du opdatere din viden om SharePoint og gøre dig selv mere attraktiv for din virksomhed? Deltag på et af Teknologisk Instituts kurser i Microsoft SharePoint.

Vi har kurser, der er rettet mod forskellige medarbejdergrupper lige fra IT-pro’en, der skal planlægge, administrere og konfigurere et SharePoint Server-miljø, og til brugeren eller superbrugeren der skal lære at navigere i SharePoint.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Microsoft SharePoint.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Sharepoint - gif

   Hvad er Microsoft SharePoint?

   Microsoft SharePoint er en webbaseret dokumentstyrings- og videndelingsplatform, lanceret for første gang af Microsoft i 2001. Platformen fungerer som et teambaseret produktivitet- og softwareværktøj, der hjælper virksomheder med at dele indhold og dermed optimere samarbejde med kollegaer, samarbejdspartnere og kunder online.

   Brugere af Microsoft SharePoint kan opstille hjemmesider og diskussionsfora, hvor de kan dele, uploade, kreere og redigere dokumenter. I mange virksomheder bruger man e-mails til at sende dokumenter frem og tilbage mellem flere personer. Risikoen for at bytte rundt på nye og gamle versioner af samme dokument er betydeligt. Desuden optager lagring af op til flere kopier af samme dokument på egen desktop en masse plads. Microsoft SharePoint tilbyder én kilde til lagring, visning og opdatering af dokumenter og eliminerer dermed mange af disse problemer.

   Hvad kan Microsoft SharePoint bruges til?

   Microsoft SharePoint kan bruges som følgende:

   • En cloud-baseret dokumentdelingsplatform
   • En samarbejds-, hjemmeside-, dokument-, kalender- eller listeskaber
   • Et content management system (CMS)
   • En Business Intelligence (BI) platform

   Læs også artiklen Få 3 gode grunde til at bruge SharePoint

   Microsoft SharePoint-kurser

   Med kurser hos Teknologisk Institut inden for Microsoft SharePoint lærer du, hvordan du kan organisere, synkronisere og dele vigtig viden og data. Hos Teknologisk Institut udbyder vi et bredt udvalg af kurser inden for Microsoft SharePoint - både inden for Server og Forretningsudvikling.