Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

SharePoint 2016 - Videregående

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.999
ekskl. moms
Nr. 90699 P

Bruger din virksomhed Microsoft Sharepoint 2016, og har du brug for at lære hvilke muligheder portalen giver? Bliv klædt på til at anvende de vigtigste funktioner, som gør for vidensdeling og dokumentstyring mellem dig og dine kollegaer, let. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med SharePoint 2016

Microsoft SharePoint er en webbaseret vidensdeling- og dokumentstyringsportal, som gør det muligt at dele information med kolleger mest effektivt. På dette kursus ser vi nærmere på, hvordan du i SharePoint 2016 udveksler oplysninger og dokumenter med andre, tilgår Blogs, Sites, Nyhedsfeed mm.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der ønsker en introduktion til SharePoint 2016 og dets vigtigste værktøjer - og til dig, der allerede kender til SharePoint 2016, men ønsker at blive fortrolig med de udvidede funktioner i portalen.

Udbytte

 • Få styr på, hvordan du logger ind, redigerer din profil, og bruger søgemulighederne
 • Udforsk dokumentbiblioteker, lær at oprette dem samt tilføje og dele filer
 • Lær om avanceret website funktionalitet og hvordan du tilpasser og opbygger din egen site
 • Lær at arbejde med SharePoint Blogs, SharePoint Apps og Newsfeed

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

SharePoint 2016: Signing In & Setting Up
 • Microsoft SharePoint er et kraftfuldt vidensdeling- og dokumentstyringsværktøj. Find ud af, hvordan du logger ind første gang, redigerer din profil, arbejder med app launcher, finder oplysninger, ser andre profiler og redigerer temaer m.m.
SharePoint 2016: Working with the Newsfeed
 • SharePoint Newsfeed holder dig opdateret på nyt fra organisation og kolleger. Oplev, hvordan du bruger nyhedsfeed-funktionen, har samtaler, tilføjer filer eller tags og interagerer ved at lave opslag.
SharePoint 2016: Working with SharePoint Apps
 • SharePoint-apps giver stor fleksibilitet. Udforsk appstyring, og find ud af, hvordan du opretter og bruger apps, herunder kontaktlister, opgavelister, brugerdefinerede lister, undersøgelser og kalendere.
SharePoint 2016: Working with Document Libraries
 • Dokumentbiblioteker giver dig mulighed for at opdele indhold til specifikke projekter. Udforsk biblioteker, og hvordan du opretter dem, tilføjer filer, konfigurerer lister, bruger versionhistorik, deler og tjekker emner ind, opretter advarsler og eksporterer lister og biblioteker.
SharePoint 2016: Building Web Pages
 • SharePoint tilbyder avanceret webside-funktionalitet, og når du først har mestret, hvordan det virker, kan du begynde at opbygge din egen. Udforsk tekstformatering, udklipsholder, struktur, tabeller, billeder og videoer, hyperlinks og mere.
SharePoint 2016: Working with Blogs
 • Blogs er en grundlæggende metode til vidensdeling. Udforsk SharePoint-blogs, og find ud af, hvordan du opretter opslag og organiserer dem, administrerer kommentarer og tilpasser dine blogs.
SharePoint 2016: Working with Communication Sites
 • Communication Sites er gode til deling af oplysninger i dit team eller organisation. Lær hvordan du bygger et Communication Site, tilpasser dets navn, tema og layout og sikrer, at folk i din organisation kan bruge og redigere det.
SharePoint 2016: Working with Team Sites
 • SharePoint giver teams mulighed for at opnå bedre effektivitet ved samarbejde. Udforsk Team Sites, og find ud af, hvordan du tilføjer funktioner, opretter sider og Web Part-sider, tilføjer indhold, tilpasser overskrifter, redigerer links og bruger papirkurven.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 8 moduler og kan gennemføres på ca. 5,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"SharePoint 2016 for brugere - 2 dage", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Vil du vide mere?

Få 3 gode grunde til at bruge SharePoint

Simpelt fortalt er Microsoft SharePoint en portalløsning, skabt til at dele dokumenter og arbejde på tværs af geografi.

Læs mere
 

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere