Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Microsoft Office

Microsoft Office-pakken er blevet en integreret del af arbejdsdagen i rigtig mange virksomheder. Deltag på et af vores Microsoft Office-kurser, og lær Word, Excel, PowerPoint, Outlook og de andre programmer at kende i dybden, så du har nemmere ved at bruge dem i din dagligdag.

Teknologisk Institut udbyder kurser på både grundlæggende og videregående niveau samt i de forskellige versioner. De fleste kurser kan også leveres som virtuelle kurser med live instruktører.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Microsoft Office.

   Viser 20 af 60
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om Microsoft Office

    

   Microsoft Office indeholder alle de programmer, der oftest bruges i danske virksomheder.

   Til daglig sidder de fleste af os med hænderne i de forskellige Office-programmer og mange af os ved, hvordan vi anvender dem på et basis niveau. Men der er utrolig mange muligheder i de mange Microsoft Office programmer, der kan gøre hverdagen lettere og dit arbejde kan blive mere effektivt.

   På Teknologisk Institut har vi haft mange kursister på vores Office kurser og vi har mere eller mindre hele tiden afholdelsesgaranti på vores mest populære Office kurser.

   Microsoft Office kurser

   På Teknologisk Institut tilbyder vi kurser inden for hele Office-pakken og på flere niveauer. Læs mere om de enkelte områder

   Virtuelle kurser

    

   Vi udbyder også Office-kurserne som virtuelle kurser. Du kan nemt og tilgængeligt deltage på de virtuelle kurser og få den nyeste viden og kompetencer inden for Microsoft Office. Med den nyeste teknologi er det som at være der selv. Det eneste du behøver er en computer med adgang til internettet.

   Vi tilbyder også firmakurser

   Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere på:

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.