Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i softwaretest og kvalitetssikring

Mange IT-projekter bliver mere og mere komplekse. Nye udviklingsformer kræver ændrede kompetencer for medarbejdere, der skal sikre, at softwaren virker fra dag 1. Derfor er det vigtigt at have de rette kompetencer inden for softwaretest.

Vi har et bredt udvalg af kurser, der alle bidrager til at sikre, at du som medarbejder har præcis de kompetencer, som der er brug for at levere gode løsninger til kunderne.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Softwaretest og kvalitetssikring.

   Viser 20 af 32
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

    

   Hvad er softwaretest og kvalitetssikring?

   Softwaretest handler om at gennemgå en software applikation for at undersøge, hvordan applikationen fungerer. Der kvalitetstestes typisk for at se, om applikationen opfører sig som den skal, og/eller om den har fejl.

   Hvorfor er softwaretest og kvalitetssikring vigtigt?

   I store som små IT-projekter er det vigtigt at teste, om softwaren virker og sammenligne det, man har fået med det, man forventede at få. Man kan sammenligne test med rengøring; man lægger kun mærke til det, hvis det ikke bliver gjort ordentligt.

   Mange anser test for en støtteproces, der ikke fremstiller noget, og det er i og for sig også rigtigt. Dog tilfører test stor værdi til de processer, der rent faktisk fremstiller noget.

   Karriereveje inden for softwaretest og kvalitetssikring

   Hos Teknologisk Institut har vi en række muligheder for dig, der gerne vil øge dine kompetencer inden for softwaretest og kvalitetssikring. Her finder du en oversigt over vores 3 forskellige karriereveje inden for softwaretest og kvalitetssikring.

   Start i venstre side på den karrierevej, som passer til din profil eller dine karriereønsker. Du kan derefter følge din karrierevej og opkvalificere dig efter behov, så du løbende kan bevæge dig imod advanced niveau.

   joi