Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Microsoft Cloud

Fremtidens digitale IT-løsninger ligger i Cloud Computing, også kaldet skyen. Teknologisk Institut tilbyder dig en bred række Microsoft Cloud-kurser inden for bl.a. Azure, Microsoft 365, Power Platform og Dynamics 365.

Udvikl dine kompetencer, så du er klar til at imødekomme nutidens krav til en moderne IT-afdeling, og styrk din virksomheds digitale transformation.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Microsoft Cloud.

   Viser 20 af 64
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er Cloud Computing?

   Cloud Computing er - kort fortalt - levering af computertjenester, såsom servere, lager, databaser, netværk, software, analyse intelligens osv. via internettet.

   Vil du vide mere om emnet, kan du også lytte til vores podcasts:

   Fordelene ved Cloud Computing

   Cloud Computing indebærer en radikal ændring af den traditionelle tankegang med hensyn til IT-ressourcer inden for virksomhedsdrift. Her er de primære grunde til at vælge cloudtjenester:

   • Reducering af omkostninger
   • Øget produktivitet
   • Forbedret hastighed
   • Ydeevnen
   • Skalering efter behov og geografisk område
   • Styrkelse af sikkerhed

   Læs også vores artikler:

   Typer af Cloud Computing

   Ikke alle cloudmiljøer er ens, og der findes ikke én type cloud Computing, som passer til alle. Der er udviklet flere forskellige modeller, typer og tjenester, så du kan finde den rette løsning til dine behov. Men overordnet er der tre typer af Cloud Computing:

   1) Public Cloud

   En Public Cloud ejes og drives af en trejdepartsudbyder af cloudtjenester, som levere databehandlingsressourcer fx servere og lager via internettet. I forbindelse med en offentlig cloud ejes og drives al hardware, software og anden understøttende infrastruktur af cloududbyderen. Du har adgang til disse tjenester og kan administrere din konto ved hjælp af en webbrowser.

   Public Cloud eksempler er Facebook, Gmail, Dropbox, Azure, Office365 mv.

   2) Private Cloud

   En private cloud omfatter ressourcer til Cloud Computing, som udelukkende bruges af en enkelt virksomhed eller organisation. En privat cloud kan være fysisk placeret i virksomhedens lokale datacenter. Nogle virksomheder betaler også tredjepartstjenesteudbydere til at hoste deres private cloud. En privat cloud er en cloud, hvor tjenester og infrastruktur vedligeholdes i et privat netværk.

   3) Hybrid Cloud

   Hybrid cloudmiljøer indeholder både Public og Private cloudmiljøer, som er forbundet af en teknologi, der tillader deling af data og programmer mellem de forskellige cloudmiljøer. Ved at tillade flytning af data og programmer mellem private og offentlige cloudmiljøer tilfører en hybridcloud større fleksibilitet, giver flere udrulningsmuligheder og hjælper din virksomhed med at optimere den eksisterende infrastruktur, sikkerhed og overholdelse af angivne standarder.