Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i UX, Web Usability og Grafisk Design

Deltag på kurser inden for UX, Web Usability og Grafisk Design på Teknologisk Institut.

Vi udbyder kurser på alle niveauer, så uanset hvad du søger, har vi et kursus til dig. Vælg et eller flere af kurserne allerede i dag, og styrk dine kompetencer inden for området.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for UX, Web Usability og Grafisk Design.

   Viser 20 af 30
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om vores web og grafik kurser

   Som bruger af internettet bombarderes vi dagligt med informationer, ny viden, tilbud mm. Kunder og medarbejdere lider under et overload af informationer og der er derfor kamp om opmærksomheden. Som kommunikatør, hvad enten det er til ekstern eller intern brug, er det derfor vigtigere end nogensinde, at du er i stand til at omsætte dine budskaber til visuelle fortællinger, og samtidig kan tilbyde et brugervenligt webdesign. Dette gælder ligeledes for tablets og smartphone, som mange i høj grad anvender til at søge efter informationer og produkter på i dag.

   Et lækkert visuelt layout er langt mere delevenligt, tilgængeligt og attraktivt end eksempelvis en tung tekstrubrik og det kan derfor være altafgørende for, hvor effektivt du får spredt dit budskab og informationer.

   Visuel kommunikation

   Kompetencer inden for web og grafik er mere efterspurgte end nogensinde før. I dag har du nemlig kun et par sekunder til at fange og fastholde folks opmærksomhed på nettet. Det er her visuel kommunikation kommer i spil, da visuel kommunikation er en effektiv metode til netop at fange og fastholde opmærksomhed på fx din hjemmeside, blog eller i en reklame. Grunden hertil er, at visuelt indhold opfattes hurtigere i hjernen og er lettere at forstå end tekst. Derudover får fx artikler med visult indhold markant flere kliks end dem uden.

   Visuel kommunikation er bl.a.:

   • Video
   • Billeder
   • Infographics

   Hvem har behov for web og grafik kurser?

   Kurserne udbydes i flere variationer og du behøver derfor ikke være uddannet grafiker eller webudvikler for at web og grafik kurser er relevante for dig. Med meget få tips kan du let forbedre din hjemmesides design.

   Læs følgende artikler:

   Online web og grafik kurser 24/7

   Online kurser er en fleksibel og tidsbesparende måde at øge dine kompetencer inden for web og grafik. Fordelene ved online kurser er, at du og dine kollegaer får adgang til kurserne 24 timer i døgnet og kurserne kan tages fra jeres hjemmekontor.

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.