Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe Illustrator Grundlæggende

21. - 22. maj 2024 København
18. - 19. juni 2024 Aarhus
14. - 15. august 2024 København
22. - 23. oktober 2024 Aarhus
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 88745 P

Lær, hvordan du skaber vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser. Kurset Adobe illustrator Grundlæggende lærer dig de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator.

Bliv fortrolig med Adobe Illustrator

Med Adobe Illustrator i din kreative værktøjskasse vil du opleve at få ubegrænsede muligheder i din produktion af unikke grafikker og illustrationer, der kan skaleres til enhver størrelse. Illustrator er mange grafikeres “go-to” program når det gælder logo design, ikon design, illustrationer og grafik til animation og motion graphics, og kompetencer inden for programmet er derfor eftertragtede.

På kurset bliver du komfortabel med brugerfladen og du lærer, hvordan du skaber forskellige former for illustrationer, logoer og rentegninger. Det er dog vigtigt at understrege, at du ikke behøver at være god til at tegne for at få fuldt udbytte af Illustrator. Programmet har mange muligheder for brug af skabeloner og ændringer af eksisterende grafikker.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der skal i gang med at bruge Adobe Illustrator til at udarbejde logoer, ikoner, UX elementer, illustrationer, flyers, brochurer og meget mere. Du behøver ingen erfaring i Illustrator for at deltage. Dog skal du have kendskab til pc eller Mac på brugerniveau.

Udbytte

  • Lær at skabe dine egne illustrationer og logoer fra bunden
  • Lær at navigere let rundt i Illustrators brugerflade
  • Lær at bruge skabeloner til hurtigt at designe flotte grafikker
  • Lær at skalere din grafik, uden at de mister kvalitet

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Opsæt Illustrator rigtigt fra start
  • Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler. Du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.
Kreative rutiner i Illustrator
  • Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner. Lær at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.
Lær Illustrators vigtigste værktøjer
  • Du får en gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Udvælgelse, tegneværktøjerne, transformering, farver og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.
Tekst på forskellige måder
  • Oplev de forskellige måder, du kan benytte tekst på. Se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke grafiske værker og logoer med tekst.
Nem rentegning af objekter
  • På kurset bliver du introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet. Med bezier-kurver skaber du vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.
Genbrug effekter og biblioteker
  • Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekter i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri, og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Du får kursusmateriale og øvelsesfiler på dansk og kan arbejde videre med cases og opgaver, når kurset er ovre. Du deltager sammen med andre kreative medarbejdere fra forskellige brancher i Danmark, og der er rig mulighed for sparring og inspiration på tværs af holdet. Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet.

Vælg dato

København
21. - 22. maj 2024
Aarhus
18. - 19. juni 2024
København
14. - 15. august 2024
Aarhus
22. - 23. oktober 2024
København
28. - 29. oktober 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere