Kurser

2 dages kursus

Adobe Illustrator Grundlæggende

1. - 2. februar 2022 Aarhus
1. - 2. februar 2022 København
3. - 4. maj 2022 København
4. - 5. juli 2022 Aarhus
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 88745 P

Lær hvordan du skaber vektor-baseret grafik, der kan skaleres i uendelige størrelser. Kurset Adobe illustrator Grundlæggende lærer dig de mest basale værktøjer og funktioner til at producere vektor-grafik i Adobe Illustrator.

Du bliver komfortabel med brugerfladen og ser, hvordan man skaber forskellige former af illustrationer, logoer og rentegninger. Størstedelen af logoer og digital grafik i dag bliver designet i Illustrator. Tilmeld dig kurset og kom i gang med Illustrator.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, der skal i gang med Adobe Illustrator.

Forudsætninger

Kendskab til pc eller Mac på brugerniveau.

Indhold

Opsæt programmet og kom godt fra start
  • Vi gennemgår opsætningen af programmets menuer og paneler, og du ser, hvordan brugerfladen indstilles, så den passer præcis til dine opgaver.
Byg figurer og spændende former
  • Lær effektive metoder til hvordan du hurtigt kan opbygge illustrationer med almindelige, geometriske former som cirkler og firkanter, og se hvordan disse nemt kan sammensættes til færdige illustrationer.
Tekst på mange forskellige måder
  • Oplev de forskellige måder du kan benytte tekst på og se, hvornår Illustrator faktisk er bedre at bruge end f.eks. InDesign til at skabe unikke typografiske værker og logoer med tekst.
Genanvendelige effekter og biblioteker
  • Vi gennemgår mange af de indbyggede effekter, der giver dig mulighed for at omdanne de mest enkle tegninger til mindre kunstværker! Med effekterne i Illustrator kan det ofte være svært at skelne en tegning fra et maleri og vi ser på, hvordan du nemt kan gemme effekter til senere brug.
Illustrators vigtigste værktøjer
  • Du får en grundig gennemgang af de vigtigste værktøjer i Illustrators store værktøjspanel: Selektionsværktøjerne, tegneværktøjerne, transformeringsværktøjerne, farveværktøjerne og navigationsværktøjerne. Alle er nødvendige for at kunne benytte Illustrator optimalt til alle former for illustrationsopgaver.
Rentegn nemt objekter
  • Bliv introduceret til Illustrators mest uundværlige værktøj: Penneværktøjet, der med bezier-kurver skaber vektor-streger, som du bruger til optegning af streger i alt fra rentegninger til komplekse illustrationer.
Kreative rutiner i Illustrator
  • Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner når du lærer at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument. Vi kigger desuden på, hvordan du nemt kan anvende Illustrators fantastiske udvalg af mønstre, pensler og symboler, som du kan anvende til overbevisende effekter, grafikelementer, baggrunde eller til streger mv. Glæd dig!
Kreative rutiner i Illustrator
  • Spar masser af tid og få indbygget nogle gode arbejdsrutiner når du lærer at oprette og gemme farver og farveforløb til senere brug eller til et andet dokument.
Perspektivtegning
  • Med Illustrators perspektiv-funktion er det en let sag at tegne et hus, et bybillede eller en opsætning, hvor perspektivet er visuelt korrekt. Du arbejder med normale geometriske former – og Illustrator klarer resten for dig!

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Bemærkninger

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

 

Vælg dato

Aarhus
1. - 2. februar 2022
København
1. - 2. februar 2022
København
3. - 4. maj 2022
Aarhus
4. - 5. juli 2022
København
4. - 5. juli 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere