Kurser

3 dages kursus

After Effects Grundlæggende

1. - 9. december 2021 KøbenhavnGarantifor afholdelse
8. - 16. december 2021 Aarhus
7. - 22. februar 2022 Aarhus
8. - 22. februar 2022 København
DKK  14.999
ekskl. moms
Nr. 87342 P

Løft din filmproduktion til profesionelle højder. På dette kursus får du det fulde overblik over After Affects, så du bliver i stand til at skabe kreative animationer og tekst-effekter, der giver din filmproduktion et professionelt udseende. Adobe After Effects er fuldstændigt uundværligt for filmfolk, kommunikations- og marketingsfolk, der står for filmproduktion af forskellig art til virksomheden.

Med After Effects kan du skabe effekter med grafik importeret fra Photoshop, som du manipulerer med maske-lag, tilfører en dynamisk tekst-effekt og samler til en professionel filmproduktion. Vi gennemgår også eksportmulighederne for video, så den færdige produktion let kan deles på YouTube eller andre medier.

Forudsætninger

Vi anbefaler at du har et grundlæggende kendskab til brugerfladen i et andet Adobe program, men det er ikke en forudsætning for at deltage.

Indhold

Import af video og grafik
 • Få indblik i de vigtigste funktioner og værktøjer i programmet, heriblandt hvordan du importerer videomateriale og grafik fra Photoshop og Illustrator, og sæt programmet op til at skabe flotte still-billede animationer.
Få styr på Keyframes
 • Få overblik over keyframes, som er en overskuelig metode til at definere start og slut-tidspunkter i dine animationer, så du nemt kan styre og bestemme, hvordan og hvor lange dine animationer skal være.
Vektor- og pixel grafik. Hvad bruger jeg?
 • Du lærer at adskille brugen af vektor- og pixelbaseret grafik (som er viden, du kan bruge på tværs af Adobe-pakken) og opdager, hvilket format der bedst indfrier dine forskellige behov, når du arbejder med animationer.
Utallige filtereffekter
 • Med AfterEffects’ utallige filtereffekter kan du efterbehandle din film og give din film det ekstra touch, der får den færdige film til at se lækker og gennemarbejdet ud.
Arbejdsopgaver på dansk
 • Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.
Påbegynd en ny komposition
 • Hør om alle overvejelserne man skal gøre, og se hvilke forskellige indstillingsmuligheder du har, når du påbegynder din komposition.
Skab lækre animationer i AfterEffect
 • Vi gennemgår en lang række af de lækre animationsformer, der er muligt i programmet – fra position, opacitet, rotation og – så du har alle animationer til rådighed, når du selv skal redigerere.
Lækre avancerede tekstanimationer
 • Skab elegante tekstanimationer med bevægelse, dybde og specielle effekter, som du kan bruge som en professionelt introduktion i starten af dine filmproduktioner.
Fritlægning og animation af masker
 • Benyt et værktøj du normalt benytter i Photoshop, masker, og se hvordan du kan tilføre det til video-mediet til at skabe en række utrolige manipulationer i dine filmproduktioner.
Klargøring og distribution
 • Du får en grundig gennemgang af eksportmulighederne; hvordan du mest hensigtsmæssigt klargør dit projekt, indsætter speak og hvordan du med Adobe Media Encoder distribuerer til broadcast og YouTube.
Unikt undervisningskoncept
 • Efter de første 2 kursusdage går der ca. 10 dage inden d. 3. kursusdag. I dagene imellem har du mulighed for at efterprøve hvad du har lært. Hvis du sidder fast eller har spørgsmål, kan du spørge instruktøren til råds på dag 3, så du har mulighed for at påvirke undervisningen efter dine ønsker.

Bemærkninger

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Vi tilbyder også After Effects Udvidet

Vælg dato

København
1. - 9. december 2021 Garanti for afholdelse
Aarhus
8. - 16. december 2021
Aarhus
7. - 22. februar 2022
København
8. - 22. februar 2022
Aarhus
19. - 28. april 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere