Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Adobe - The Full Creative Collection

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  18.499
ekskl. moms
Nr. 72857 P

Få indblik i og viden om Adobes mange muligheder inden for kreative, digitale kreationer. Du får brugbare værktøjer til bl.a. InDesign, ColdFusion, Captivate og Dreamweaver. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Adobe – Den fulde kreative kollektion

Denne kursussamling indeholder den fuldkomne oplevelse af de Adobes kreative verden af applikationer. Med samlingen får du adgang til en bred vifte af kurser: InDesign, Illustrator, Captivate, Dreamweaver, Acrobat, ColdFusion, Premiere og Edge Animate. Gennem kurserne får du indblik i en lang række kreative løsninger til blandt andet at skabe hjemmesider, applikationer, page layout og fotoredigering.

Deltagerprofil

Kursussamlingen henvender sig til alle, der er interesserede i den brede vifte af muligheder, som Adobes programmer tilbyder. På nogle kurser forventes det, at deltagerne har visse færdigheder eller kendskab til emner, såsom Flash eller grundlæggende databehandling.

Udbytte

 • Bliv introduceret til at udføre grundlæggende opgaver I Acrobat XI Pro og i Adobe Illustrator CC 2015
 • Lær at opsætte InDesign projekter samt tilføje og redigere simple former og tekst
 • Lær at udvikle responsivt og interaktivt indhold med Adobe Captivate 8
 • Lav HTML filer, vedhæft style sheets, brug fluid grid layouts, tilføj video med Dreamweaver
 • Kom i gang med Adobe ColdFusion og lær at arbejde med variabler
 • Lær om brugen af grundlæggende værktøj og nye features i Adobe CC 2015
 • Lær om videoredigering og hvordan du skaber videoer af studiekvalitet i Adobe Pro CC 2015

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Adobe Premiere Elements 13: Trimming & Editing a Video
 • Lær at bruge markører, arbejde med tracks, og bruge det indbyggede Smart Trim, Instant Movie og Video Story værktøjerne.
Adobe Captivate 8: Media and Interactivity
 • Lær at optimere dit content ved brug af relevante medier som f.eks. animationer, video og lyd. Du lærer også at tilføje interaktive elementer og udgive projekter til forskellige enheder.
Adobe Dreamweaver CC 2015 Fundamentals
 • Bliv introduceret til Adobe Dreamweaver CC 2015. Du bliver bekendt med interface, applikationsudvidelsen, og oprettelsen af dokumenter.
Adobe Captivate 9: Publishing and Actions
 • Lær at udgive projekter og arbejder med effekter og drag-and-drop. Du lærer også at skabe brugerinteraktioner.
Adobe Edge Animate CC: Exploring the Interface
 • Få et overblik over layoutet i Adobe Edge Animate CC og de tilhørende elementer. Du får også en introduktion til at skabe animationer og bruge artwork.
Adobe Illustrator CC 2015 Fundamentals
 • Bliv introduceret til hvordan du kan udføre forskellige opgaver i Adobe Illustrator CC 2016 som f.eks. oprette nye dokumenter, arbejde med filer, bruge templates, navigere og konfiguration.
Adobe InDesign CC 2015 Fundamentals
 • Få styr på de grundlæggende værktøjer og features i Adobe InDesign CC 2015. Du lærer bl.a. om de nye funktioner, værktøjslinjen, navigation og farvepålægning.
Adobe Premiere Pro CC 2015 Fundamentals
 • Bliv introduceret til Adobe Premiere Pro CC 2015 og lær bl.a. om layoutet og de nyeste funktioner.
Getting Started with Typekit
 • Lær om forskellige måder hvorpå du kan tilgå Typekit. Du lærer bl.a. også hvordan du kan søge og filtrere skrifttyper i Typekits bibliotek.
Adobe ColdFusion 10 Fundamentals
 • Lær at arbejde med variabler, hvordan du opretter en datakilde og forespørgsler til den kilde, og hvordan man arbejder med outputtet. Du lærer også, hvordan man arbejder med formularer og inddragelse af filer.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 46 kurser og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 33 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Certificering

Denne kursuspakke kan forberede til enkelte eksamener inden for Adobe. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. I forbindelse med nogle certificeringer skal du selv oprette dig på udbyderens hjemmeside for at få adgang til eksamen. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Læs mere om IT-certificering.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere