Dette 2-dageskursus giver dig de nødvendige værktøjer og metoder til at udvikle en effektiv informationsarkitektur, der tager hensyn til både brugernes behov og virksomhedens mål.
Du vil lære, hvordan du kan strukturere og organisere indholdet på en måde, der gør det nemt for brugerne at finde det, de leder efter. Dette inkluderer at opbygge en logisk navigationsstruktur, der guider brugerne gennem websitet på en intuitiv måde.
Ved at skabe sammenhæng mellem indhold, form og organisering kan du sikre, at brugerne får en positiv oplevelse og nemt kan finde den information, de søger.
På kurset vil du også lære at tage hensyn til virksomhedens egne ønsker og behov i udviklingen af informationsarkitekturen. Dette indebærer at forstå virksomhedens mål og strategier samt at identificere, hvilke typer af indhold der er vigtige for virksomheden at præsentere på websitet. Kurset vil også dække vigtige emner som brugervenlighed.
God informationsarkitektur hænger sammen med et brugervenligt design. Du vil lære, hvordan du kan skabe en god brugeroplevelse gennem intuitive og effektive grænseflader. Efter kurset vil du være i stand til at planlægge og implementere en effektiv informationsarkitektur for et stort website. Du vil have de nødvendige færdigheder og værktøjer til at skabe et lettilgængeligt og brugervenligt website, der opfylder både brugernes og virksomhedens behov.
Kurset kræver ingen særlige forudsætninger, men et grundlæggende kendskab til usability er en stor fordel, fx på niveau med kurset Web Usability: Brugervenlighed på nettet og mobil.
Kurset henvender sig til dig, der har behov for viden om at organisere og strukturere store mængder indhold på web og intranet. Du kan eksempelvis være webredaktør, webmaster, webdesigner eller bibliotekar
Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.
Kursusbevis
Erfaren underviser
Fuld forplejning
Øvelser og inddragelse
Materiale på dansk
Undervisning på dansk
Gratis parkering
Fremragende og meget engageret underviser, der tydeligvis har beskæftiget sig med emnet i længere tid.- Lasse Gade Pedersen Århus Kommune
Ved nogle kurser er det muligt at søge tilskud gennem en kompetencefond. Læs mere om dine muligheder:
Lars Michael er specialist i anvendeligt design og indhold til nettet. Han har arbejdet professionelt med digitalt indhold siden 1996, både som journalist på fremtrædende medier som DR Nyheder, og som selvstændig webkonsulent. Lars Michael er IAAP-certificeret og tidligere medlem af Dansk Standards udvalg for IT-tilgængelighed. Han er medoversætter på standarden for webtilgængelighed, WCAG 2.1 samt en engageret og erfaren underviser, som er vant til at formidle til mange forskellige målgrupper.
Taastrup 4. - 5. november 2024 |
Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.
Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk
Vi er både utålmodige og dovne, når vi læser på nettet. Vi søger ofte efter noget helt specifikt, og finder vi det ikke efter et splitsekund, så forlader vi siden ig...
Læs mereDet er vigtigt at ens hjemmeside er brugervenlig, så den besøgende nemt kan navigere rundt. Vi har samlet 8 tips til bedre brugervenlighed. Læs mere her!
Stigningen i webtrafik fra mobile enheder hænger i høj grad sammen med, at det danske mobiledatanetværk i flere områder landet over, har overhalet det almindelige br...
Undersøgelser viser, at vi kun læser ca. 20% af en gennemsnitstekst. Det er vilkåret på nettet! Hør Lars Michael Sørensens tre gode råd til at skrive effektivt til n...