Kurser

Adobe InDesign Grundlæggende

Deltag på kurset Adobe InDesign Grundlæggende, hvor du får det fulde overblik over InDesigns brugerflade, så du kan designe brochure, foldere, dokumenter og lay-out til tryk. På kurset vil du lære om programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe layout til forskellige formål. Uanset din baggrund eller branche, vil kurset give dig en fordel i håndteringen af dokumenter og opsætning af grafisk layout.

Adobe InDesign er i dag standard inden for mange industrier, når det gælder design af layout og grafik af alt fra plakater, nyhedsbreve og brochurer til online publikationer.

Forudsætninger

Kendskab til pc eller Mac på brugerniveau.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som skal i gang med at anvende Adobe InDesign.

Indhold

Få overblik over InDesign
Kom godt fra start i InDesign og bliv introduceret for InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.
Farveopsætning
På dette kursus lærer du at oprette farver, som du nemt kan bruge igennem hele din tryksag. Vi gennemgår også andre farvelægningsmuligheder i InDesign såsom farveforløb og farveudtoning.
Import og redigering af tekst
Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte dit Word dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheden for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.
Eksportering: Send til tryk
Opnå fuld kontrol over dine dokumenter, så du undgår dårlige billeder og manglende skrifttyper. Vi gennemgår også, hvordan du laver en PDF-fil, som du kan sende til tryk.
Opsæt dit dokument rigtigt
Opsæt dit dokument rigtigt fra start og undgå de klassiske fejl mange begår. Vi kigger på margener, spalter, sidetal, lag og mastersider, som vi sammenholder med grafiske regler og principper.
Arbejd med grafik
Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af dine billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former samt andre metoder til et mere kreativt layout.
Tekstombrydning
Lær at ombryde tekst omkring billeder eller grafik og skab et dynamisk og professionelt layout.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Undervisere

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt:
Andre kigger også på