Kurser

2 dages kursus

Adobe InDesign Grundlæggende

25. - 26. januar 2022 København Udsolgt
15. - 16. marts 2022 København
22. - 23. marts 2022 Aarhus
17. - 18. maj 2022 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 11726 P

Deltag på kurset Adobe InDesign, du får kendskab til programmets mest anvendte funktioner og værktøjer. Efter kurset har du det fulde overblik over InDesigns brugerflade. Herefter kan du oprette grafiske dokumenter til både online og print.

Adobe InDesign er i dag standard indenfor mange brancher ved design og layout af brochurer, nyhedsbreve, plakater og online publikationer.
 
Du får en grundig indføring i brug af InDesign. På kurset lærer du at opsætte plakater, annoncer, flyers og andre layouts til online og print. Desuden får du et godt indblik i rigtig opsætning af dokumenter til eksport. Med InDesign i din værktøjskasse bliver du i stand til at producere visuelt materiale til trykte og digitale medier. Du lærer også at opsætte større dokumenter som bøger, magasiner og lange dokumenter.

Du vil lære om programmets basale værktøjer og funktioner, så du efter kurset kan skabe layout til forskellige formål. Uanset din baggrund eller branche, vil kurset give dig en fordel i håndteringen af dokumenter og opsætning af grafisk layout.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til dig, som skal i gang med at anvende Adobe InDesign, og skal producere grafisk materiale i form af flyers, brochurer, plakater, bøger, magaziner og meget mere. Du behøver ingen erfaring i InDesign for at deltage på dette kursus.

Udbytte

  • Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign
  • Du kan sørge for, at dit dokument bliver sat rigtigt op fra start
  • Du kan udarbejde brochurer, plakater, flyers og andre tryksager
  • Du lærer at eksportere dine dokumenter i de rigtige formater

Indhold

Kom godt fra start i InDesign
  • Du bliver introduceret i InDesigns brugerflade, paneler, menuer og værktøjer, så du nemt kan finde rundt i programmet.
Opsæt dit dokument rigtigt fra start
  • Du lærer at arbejde med margener, spalter, sidetal, lag og mastersider. På denne måde kan du arbejde mere effektivt i programmet.
Eksport: Send til tryk
  • Opnå fuld kontrol og undgå dårlige billeder og manglende skrifttyper. Du lærer, hvordan du korrekt eksporterer en PDF-fil, inden den bliver sendt til tryk.
Sådan arbejder du med grafik og billeder i InDesign
  • Vi gennemgår de mange smarte metoder til at indsætte, beskære og kontrollere kvaliteten af billeder og grafik. Du lærer også, hvordan din tekst ombrydes i en cirkel eller andre former og ser andre kreative metoder til tekst og billeder.
Import og redigering af tekst
  • Du lærer smarte metoder til hurtigt at indsætte tekst fra f.eks. et Word-dokument i InDesign. Vi ser også på, hvordan tekst skrives direkte i InDesign, og vi gennemgår de mange typografiske funktioner og muligheder for at gemme dine egne formateringer ved hjælp af afsnitsformater.
Arbejdsopgaver og casefiler på dansk
  • På kurset arbejder vi med kursusmateriale og opgaver på dansk. Du får adgang til ekstramateriale, spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet. Alt sammen på dansk.

Form

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Materiale

Kursusmateriale og opgavefiler på kurset er på dansk, og efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks fra instruktører med mange års praktisk erfaring i programmet.

Vælg dato

København
25. - 26. januar 2022 Udsolgt
København
15. - 16. marts 2022
Aarhus
22. - 23. marts 2022
København
17. - 18. maj 2022
Aarhus
23. - 24. maj 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere