Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Adobe Premiere Pro Grundlæggende

Skal du arbejde med videoredigering, så er dette inspirerende kursus uundværligt for dig. Du bliver ført gennem både de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer især på PC. Redigeringsforberedelse, registrering og sortering af råmateriale, klippemanus, overblik, fokus - kort sagt, vi hjælper dig med at komme rigtigt fra start, så du sparer tid under produktionen. Efter kurset er du klædt på til at kunne redigere produkt- eller informationsvideoer med videoredigeringens essentielle midler og principper.

Forudsætninger

Alle kan deltage på Premiere Basis.

Indhold

Bliv fortrolig med brugerfladen
Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med og kan orientere dig i programmet og anvende de basale funktioner med det samme.
Principper til at styre tekniske aspekter i din videoredigering
Du lærer principperne bag formater og Frame-Rates, så du bedre kan styre nødvendige parametre i din videoredigering som Codec's, SD/HD, workflows osv. Lær hvad alle de "smarte" ord dækker over.
Overgange, pauser, Color Grading og filtereffekter
Gå fra stillbilleder til video. Du lærer om overgange, tempo, Color Grading, filtre og effekter, som alle er byggeklodser til lækre videoeffekter og et professionelt slutprodukt.
Gyldne grundprincipper
Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også har en teoretisk værktøjskasse at trække på.
Tekstning, konventioner og sprogversionering
Vi gennemgår muligheder for tekstning, konventioner og sprogversionering.
Lyd i alle mulige former
Du lærer om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du f.eks. kan bruge til ambiens, lydrensning mm.
Klargøring til DVD, Web, YouTube m.v.
Vi klargør vores videoer til DVD, Web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

Bemærkninger

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Har du faglige spørgsmål, så kontakt: