Kurser

3 dages kursus

Adobe Premiere Pro Grundlæggende

1. - 9. december 2021 AarhusGarantifor afholdelse
11. - 20. januar 2022 København
1. - 10. marts 2022 Aarhus
22. - 31. marts 2022 København
DKK  14.999
ekskl. moms
Nr. 87341 P

På kurset bliver du ført gennem både de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i et af de mest populære videoredigeringsprogrammer især på PC. Redigeringsforberedelse, registrering og sortering af råmateriale, klippemanus, overblik, fokus - kort sagt, vi hjælper dig med at komme rigtigt fra start, så du sparer tid under produktionen. Efter kurset er du klædt på til at kunne redigere produkt- eller informationsvideoer med videoredigeringens essentielle midler og principper.

Forudsætninger

Alle kan deltage på Premiere Grundlæggende.

Indhold

Bliv fortrolig med brugerfladen
Vi gennemgår grundigt brugerfladen i Premiere, så du bliver fortrolig med og kan orientere dig i programmet og anvende de basale funktioner med det samme.
Principper til at styre tekniske aspekter i din videoredigering
Du lærer principperne bag formater og Frame-Rates, så du bedre kan styre nødvendige parametre i din videoredigering som Codec's, SD/HD, workflows osv. Lær hvad alle de "smarte" ord dækker over.
Overgange, pauser, Color Grading og filtereffekter
Gå fra stillbilleder til video. Du lærer om overgange, tempo, Color Grading, filtre og effekter, som alle er byggeklodser til lækre videoeffekter og et professionelt slutprodukt.
Gyldne grundprincipper
Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere, men også har en teoretisk værktøjskasse at trække på.
Tekstning, konventioner og sprogversionering
Vi gennemgår muligheder for tekstning, konventioner og sprogversionering.
Lyd i alle mulige former
Du lærer om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du f.eks. kan bruge til ambiens, lydrensning mm.
Klargøring til DVD, Web, YouTube m.v.
Vi klargør vores videoer til DVD, Web, YouTube eller andre online medier, så de bliver optimeret og fylder så lidt som muligt med de rette filformater.

23790
Underviser

Teknologisk institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Vælg dato

Aarhus
1. - 9. december 2021 Garanti for afholdelse
København
11. - 20. januar 2022
Aarhus
1. - 10. marts 2022
København
22. - 31. marts 2022
Aarhus
1. - 9. juni 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere