Kurser

2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Adobe Premiere Pro Grundlæggende

7. - 8. maj 2024 Aarhus
25. - 26. juni 2024 København
28. - 29. august 2024 Aarhus
3. - 4. september 2024 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 87341 P

På kurset bliver du ført gennem både de tekniske og teoretiske dele af redigeringsprocessen i det populære videoredigeringsprogram Adobe Premiere Pro. Så du selv kan komme i gang med redigering af film og video.

Bliv fortrolig med videoredigering i Adobe Premiere Pro

Adobe Premiere Pro er et af verdens mest populære programmer til videoredigering – og med god grund. Programmets brugervenlighed og nærmest ubegrænsede muligheder gør det let for dig at komme i gang. På dette Premiere Pro kursus sørger vi for, at du kommer godt fra start. Du lærer at navigere i brugerfladen og bliver godt kendt med at arbejde i den vigtige tidslinje i programmet. Og så får du overblik over de mange muligheder med effekter, filtre og overgange.

På kurset gennemgår vi også alt fra sortering af råmateriale til klippemanus og eksport, så du kommer rigtigt fra start og sparer tid under produktionen. Du lærer do’s and dont’s i videoproduktionens verden, og vi kigger også på, hvordan du kan tilføje lyd, musik og speak til dine produktioner. Efter kurset er du i stand til at redigere og eksportere produkt- og informationsvideoer efter filmkunstens essentielle principper.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der skal redigere og producere video i Premiere Pro. Du behøver ingen erfaring med programmet for at deltage.

Udbytte

  • Lær at redigere professionelle produkt- og informationsvideoer
  • Få et godt overblik over Premiere Pro’s brugerflade
  • Lær at arbejde professionelt med lyd og video i programmet
  • Bliv komfortabel med tidslinjen i programmet

Det får du på kurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

På kurset er der indtænkt øvelser og deltagerinddragelse.

Øvelser og inddragelse

Kursusmateriale er inkluderet i prisen.

Materiale

Computer stilles til rådighed

Computer stilles til rådighed

Indhold

Bliv fortrolig med brugerfladen i Premiere Pro
  • På kurset får du en solid introduktion til brugerfladen i Premiere Pro, så du bliver fortrolig med programmet og kan orientere dig og anvende de basale funktioner.
Lyd i alle mulige former
  • På kurset lærer du også om grundlæggende lydredigering, brug af musik og udkørsel af lydspor, som du f.eks. kan bruge til ambiens og lydrensning.
Lær gyldne grundprincipper
  • Vi arbejder med for- og slutredigeringens grundprincipper: Rytme, tempo og pusterum. Du får et fagligt indspark, så du ikke kun mestrer funktioner i Premiere Pro men også får en teoretisk værktøjskasse at trække på.
Overgange, pauser, colorgrading og effekter
  • Gå fra stillbilleder til video og lær om tempo, colorgrading og en række effekter, som gør dig i stand til at give din filmproduktion et ekstra professionelt og kreativt løft.
Import
  • Få styr på de forskellige importmetoder du har til rådighed og lær om videoformater, håndtering af forskelligt videomateriale og gør dine videofiler klar til redigering.
Effekter, titler, rulletekster og mere
  • På kurset lærer du at bruge forskellige effekter i dine videoer. Vi kigger på alt fra titler, rulletekster, overgange, keyframes, rendering og alt du skal vide, for at skabe et overbevisende og professionelt slutprodukt.

Form

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne.

Vælg dato

Aarhus
7. - 8. maj 2024
København
25. - 26. juni 2024
Aarhus
28. - 29. august 2024
København
3. - 4. september 2024
Aarhus
12. - 13. november 2024

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere