Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser for Data Center

Mængden af data, der skal lagres, stiger dag for dag. Derfor er det yderst vigtigt, at din virksomhed har et effektivt datacenter, der kan sikre en funktionsdygtig infrastruktur, sikkerhed og drift.

Hos Teknologisk Institut tilbyder vi kurser, der kan bruges af alle, der arbejder i et datacenter. Kurserne giver indblik i arbejdet i et datacenter. Her får du bl.a. en bred forståelse for de helt centrale elementer samt dybdegående viden i styringen af opgaver i et datacenter.

Hvert kursus afsluttes med en international certificering fra EXIN.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Data Center.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Data i eksplosiv vækst

   Mængden af data, der skal lagres, stiger dag for dag. Derfor er det yderst vigtigt for et datacenter at kunne sikre en funktionsdygtig infrastruktur, sikkerhed og drift.

   De fleste virksomheder er i dag afhængige af IT for levering af forretningskritiske ydelser. Det er derfor afgørende, at de missionskritiske datacentre er designet, vedligeholdt og drives med høj tilgængelighed og effektivitet i tankerne. Det kræver, at datacentrene har fokus på tilgængelighed, kapacitet, sikkerhed og effektivitet, og det stiller samtidig store krav til den daglige drift og ledelse.

   Hvad er datacentre?

   Datacentre er (store) computerrum, der rummer potentielt tusindvis af servere og opbevaret enheder. Datacentre er ofte meget missionskritiske. Hvis datacenteret er nede, så er det kritisk for virksomheden, der potentielt medfører store direkte og indirekte tab. De fleste datacentre vil også gerne følge grønne initiativer, og de har fokus på genanvendelse af bl.a. vand. Datacentermarkedet vokser hurtigt, og der er ifølge industrien selv mangel på faglige færdigheder.

   EPI Data Center Training Framework ©

   EPI Data Center Training Framework © indeholder en struktureret kursusoversigt for dig, der arbejder i og omkring et datacenter eller i den operationelle ledelse. Kurserne omhandler de forskellige discipliner, der kræves for at designe og administrere et højt tilgængeligt og effektivt datacenter. EPIs datacenter kurser afsluttes alle med en international certificering fra EXIN.

   Training Framework fra EPI_2022