Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i IT-sikkerhed

Kom på et af Teknologisk Instituts kurser inden for IT-sikkerhed og styrk dine kompetencer på området.

Få et indgående kendskab og praktisk erfaring med at scanne, teste, hacke og sikre dine systemer gennem teori og praktiske øvelser inden for de væsentlige aktuelle sikkerhedssystemer.

Styrk dine kompetencer, og bliv et endnu større aktiv for din virksomhed. Flere af kurserne giver dig mulighed for certificering.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for IT-sikkerhed.

   Viser 20 af 48
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

    

   Mere om kurser i IT-sikkerhed

   Har du styr på din virksomheds IT-sikkerhed? IT-sikkerhed kan omfatte en sikring mod følgende:

   • Virus
   • Nedbrud
   • Tyveri
   • Internetbaserede trusler
   • Ødelæggelse af vigtig data
   • Eksterne eller interne fejl på netværk

   Med de rette kompetencer og løsninger inden for IT-sikkerhed, kan du sikre, at kun du og dine ansatte har adgang til jeres systemer og følsomme data.

   Med IT-sikkerhedskurser får du både en teoretisk viden og hands-on erfaring med at hacke, teste og beskytte jeres data og systemer. Du kan få hjælp til at overvåge arbejdsprocesser eller specifikke områder. Du kan lære at identificere og genkende problemer og angreb, og samtidig blive rustet til, hvordan du reagerer hensigtsmæssigt, hvis uheldet er ude.

   Læs mere:

   God råd til IT-sikkerhed

   IT-sikkerheden kan have afgørende betydning for virksomhedens økonomi, troværdighed og generelle overlevelsesmuligheder. Der findes derfor en lang række gode råd, som man kan følge for at øge fokus på IT-sikkerheden.

   Læs mere:

   Certificering inden for IT-sikkerhed

   Certificering er et bevis på at du og dine ansattes kompetencer og løsninger, inden for IT-sikkerhed er i top. Det giver en tryghed og sikkerhed, ikke mindst for jer, men også for jeres kunder og samarbejdspartnere. Se hvilke kurser vi tilbyder certificering til her:

   Online kurser i IT-sikkerhed 24/7

   Med efteruddannelse og kurser inden for IT-sikkerhed kan du selv blive din virksomheds IT-sikkerhedsspecialist. Teknologisk Institut tilbyder en lang række af vores IT-sikkerhedskurser online. Fordelene ved online kurser er, at du og dine kollegaer kan tage kurserne 24 timer i døgnet, lige hvor det passer jer.

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.