Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Getting Started with Information Security

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90687 P

Cyberangreb er en voksende trussel for mange organisationer. Kompetencer inden for IT-sikkerhed er derfor mere eftertragtede end nogensinde. Denne kursuspakke introducerer dig til forskellige teknikker og områder inden for IT-sikkerhed. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Med kurset kommer du igennem alt det grundlæggende inden for Information Security, men også de mere avancerede områder. Få indsigt i alt fra Gateways og NACs til DNS og netværksprotokoller.

Deltagerprofil

Kursuspakken er til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Information Security og de vigtigste værktøjer inden for feltet. Du kan både være spirende inden for feltet, eller have behov for at blive opdateret inden for opgaverne.

Udbytte

 • Lær de vigtigste teknikker indenfor informationssikkerhed
 • Få en grundig gennemgang af informationssikkerhed
 • Få indsigt i mange områder indenfor emnet, såsom NAC, IoT og BYOD
 • Bliv klogere på de forskellige risici og udfordringer indenfor informationssikkerhed

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Information Security: APT Defenses
 • Lær om forsvar og best practice i forbindelse med Advanced Persistent Threats. Lær om de mest almindelige APT-angreb og hvilke teknikker, der kan bruges til at minimere angrebet. Lær om APT-værktøjer og om hvordan du opretter effektive APT-checklister.
Information Security: NACs & Gateways
 • Få viden om de vigtigste NAC-koncepter, såsom NAC-funktioner, NAC's vigtighed i netværk, forskellige NAC-elementer, samt deres godkendelse og implementering. Lær om de risici og udfordringer, der er forbundet med BYOD og IoT.
Information Security: Subnetting & DNS for Security Architects
 • Lær om nøglekoncepter relateret til subnetting, VM, Container og DNS-sikkerhed. Få tips og tricks til subnetting og fordelene ved subnetting. Lær om CIDR-notationer og implementering samt om sikkerhedsovervejelser for VM'er og containere og typer af DNS-angreb og strategier til begrænsning.
Information Security: Securing Networking Protocols
 • Få indblik i de vigtigste koncepter for de almindeligste protokoller i brug, og sikkerhedsproblemerne i TCP/IP-modeller og sikkerhedsprotokoller.
Information Security: Hardened Security Topologies
 • Lær om de vigtigste koncepter i forskellige sikkerhedstopologier og få indblik i fordele og ulemper, teknikker, integration med cloud og lag af cloudsikkerhed.
Information Security: Continual Infrastructure Testing
 • Lær vigtige DevOps-koncepter, såsom kontinuerlig sikkerhed og sikkerhedsovervågning; fordelene ved at bruge DevOps; og best practice med DevOps-sikkerhed. Bliv fortrolig med den sikre DevOps-livscyklus, og lær om sikkerhedsrisici og de forskellige værktøjer, der bruges til DevOps-test.
Information Security: Security Governance
 • Lær om vigtigheden af at implementere sikkerhedsstyring i en organisation. Lær om forskellene mellem organisationsledelse og management, typer af organisationsrammer og den øverste ledelses rolle. Sikring af god it-sikkerhedsstyring, risici og muligheder, sikkerhedsledelsesprogrammer og rammestruktur for ledelse dækkes også.
Information Security: Honeypots
 • Lær om forskellige honeypot-koncepter, såsom typer af honeypots; roller og anvendelser af honeypots; og hvordan du bruger analyse af honeypot- data. Du får viden om styrker og svagheder ved honeypots, og om hvordan de er placeret i netværk.
Information Security: Pen Testing
 • Lær om de vigtigste pen-testing koncepter såsom sårbarhedsvurdering, typer af pen-tests og trusselsaktører. Lær hvorfor pen-testing er nødvendigt og om de værktøjer, der bruges til pen testing.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 10 moduler og kan gennemføres på ca. 9 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.