Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i informationssikkerhed og compliance

Deltag på et kursus inden for informationssikkerhed og compliance hos Teknologisk Institut, og få viden om og værktøjer til overvågning af arbejdsprocesser og/eller specifikke områder.

Lær at identificere og genkende problemer og angreb, og bliv rustet til at reagere mest hensigtsmæssigt ved et eventuelt sikkerhedsbrud, således at datalæk og de tilhørende økonomiske og imagetab minimeres.

Flere af kurserne giver dig mulighed for en efterfølgende certificering.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Informationssikkerhed og Compliance.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Mere om kurser i Information Security

    

   I takt med øget digitalisering stiger IT-relaterede trusler og udefrakommende angreb mod både private borgere, virksomheder og digitale systemer i hastigt tempo. Informationssikkerhed er derfor noget alle i en eller anden grad bør forholde sig til.

   Informationssikkerhed handler om beskyttelse af information, hvilket indebærer såvel tekniske som organisatoriske foranstaltninger. Når en virksomhed vurderer om eget sikkerhedsniveau er tilstrækkeligt, er det vigtigt, at der tages højde for risikoen for, at de behandlede data på ulovligvis eller ved uheld tilintetgøres, fortabes, ændres, offentliggøres, eller at uvedkommende får adgang eller kendskab til disse data.

   At data mistes, stjæles eller bliver utilgængelig for virksomheder kan have store konsekvenser, da det kan gå ud over deres renommé og kundernes tillid til dem. Ledelsesmæssigt kan det derfor godt betale sig at have kendskab til, hvilke risici der er i forbindelse med informationssikkerhed og samtidig gøre en aktiv indsat for at beskytte sin virksomhed.

   Er din virksomhed ikke allerede i gang med at arbejde med informationssikkerhed, så bringer vi hermed 5 gode råd til at komme i gang:

   1. Start med at etablere en styrekomité, som har det fulde ansvar for din virksomheds IT-sikkerhed.
   2. Brug de standarder, der allerede findes. De er gundigt gennemtænkt og allerede afprøvet.
   3. Ansæt mindst en medarbejder, hvis primære arbejdsområde er informationssikkerhed.
   4. Sørg for at skab opmærksomhed omkring emnet i din organisation. Oplys dine medarbejdere om god skik og etik i forbindelse med brugen af internet, sociale medier og håndtering af data.
   5. Sørg altid for at de nødvendige ressourcer, der er til rådighed svarer til din organisation størrelse. En person kan ikke alene sørge for informationssikkerheden i en virksomhed med et ti cifret antal medarbejdere.

   God råd til IT-sikkerhed

   IT-sikkerheden kan have afgørende betydning for virksomhedens økonomi, troværdighed og generelle overlevelsesmuligheder. Der findes derfor en lang række gode råd, som man kan følge for at øge fokus på IT-sikkerheden.

   Certificering inden for IT-sikkerhed

   Certificering er et bevis på at du og dine ansattes kompetencer og løsninger, inden for IT-sikkerhed er i top. Det giver en tryghed og sikkerhed, ikke mindst for jer, men også for jeres kunder og samarbejdspartnere. Se hvilke kurser vi tilbyder certificering til her:

   Online kurser i IT-sikkerhed 24/7

   Med efteruddannelse og kurser inden for IT-sikkerhed kan du selv blive din virksomheds IT-sikkerhedsspecialist. Teknologisk Institut tilbyder en lang række af vores IT-sikkerhedskurser online. Fordelene ved online kurser er, at du og dine kollegaer kan tage kurserne 24 timer i døgnet, lige hvor det passer jer.

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.