Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Cyber Security

Cyberangreb er en voksende trussel for mange organisationer, og det er vigtigere end nogensinde før at have medarbejdere med kompetencer inden for Cyber Security.

På Teknologisk Institut tilbyder vi flere forskellige kurser, der klæder dig godt på til at beskytte dine systemer og netværk mod digitale angreb. Vores kurser undervises af de bedste specialister på området, og du finder både online- og fysiske kurser.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Cyber Security.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvorfor er Cyber Security vigtig?

   I takt med den stigende digitalisering er truslen for cyberangreb også stigende. Cyberkriminelle udnytter hullerne i jeres sikkerhed til at angribe. Det kan bl.a. medføre, at de forkerte får adgang til fortrolige data og forretningshemmeligheder, eller at jeres systemer hackes og låse, hvilket kan have store konsekvenser for den daglige drift.
    
   Derfor er det altafgørende, at virksomheder beskytter deres digitale oplysninger, data, netværk, systemer, enheder m.m. Cyber security eller cybersikkerhed handler altså om at implementere procedurer, der beskytter mod fx hackerangreb, virus, tyveri og læk, og samtidig at have arbejdsprocedurer, der sikrer at I ikke selv kommer til at ødelægge eller slette informationer ved et uheld.

   Hvorfor tage et kursus inden for Cyber Security?

   Grundet den stigende sikkerhedstrussel har behovet for medarbejdere med kompetencer inden for IT-sikkerhed aldrig været større. Det gælder både for større og mindre virksomheder. Ved at tage et kursus inden for Cyber Security hjælper du din virksomhed på vej ved at sætte større fokus på jeres IT-sikkerhed, og du bliver samtidig en eftertragtet ressource på arbejdsmarkedet. Med kompetencer inden for emnet, står I klar til at forsvare jer selv i en tid med stigende risiko for sikkerhedsmæssige angreb.
    

   Vil du have mere inspiration?

   Lyt til vores podcastepisoder inden for emnet:

    
   Eller læs mere her: