Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Cybersecurity Collection

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  21.999
ekskl. moms
Nr. 72746 P

Cybersecurity kollektionen indeholder relevante kursusmoduler for dig, der er ansvarlig for at skabe en sikker infrastruktur og beskytte virksomhedens aktiver og interesser mod cyberkriminalitet. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

Online kursusEn robust kursuspakke til cybersecurity professionelle

Cybersecurity pakken indeholder en række værktøjer, som sikrer din løbende udvikling og læring inden for feltet. Du kan både lære om løsninger af akutte tekniske problemer, udvikle et omfattende sæt kompetencer eller tage moduler, der forbereder dig til certificeringseksaminer.

Alt indhold i Cybersecuritypakken er udviklet af anerkendte cybersecurityeksperter.

Deltagerprofil

Cybersecuritypakken kan gavne alle, der arbejder med cybersecurity uanset niveau og erfaring. Kurset dækker de nyeste og mest relevante teknologier og områder inden for feltet.

Udbytte

 • Få adgang til den nyeste viden inden for cybersecurity fra anerkendte eksperter
 • Omkostningseffektiv adgang til præcis den cybersecurityviden du har brug for
 • Hundredevis af professionelle cybersecuritykurser, e-bøger og videoer
 • Nyt indhold tilføjet jævnligt
 • Mulighed for selv at vælge hvilket indhold der er relevant for dig

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indeholder blandt andet

CompTIA Security SY0-501
 • Få styr på de forskellige angreb din virksomhed kan stå overfor. Du vil yderligere blive introduceret til de forskellige teknologier og værktøjer, der kan hjælpe dig med at stå stærkere mod disse angreb.
IT Security for End Users
 • Bliv introduceret til det grundlæggende, når det kommer til IT-sikkerhed. Derudover vil du få styr på, hvordan man sikrer kommunikationen og netværket.
CompTIA PenTest+
 • Med kurser inden for CompTIA PenTest+ lærer du bl.a. at identificere trusler og svagheder. Derudover lærer du at analysere og rapportere disse.
Cisco SECFND
 • Få styr på diverse netværksmodeller og kryptografiske algoritmer. Med 31 kurser inden for SECFND bliver du godt klædt på til at kunne inden for området.
Cisco SECOPS
 • Stå stærkere mod potentiel indtrængning i jeres IT-sikkerhed. Du lærer både at identificere, analysere og rapportere disse.
Defensive Programming in Android
 • Opbyg et stærkere forsvar mod de mange trusler jeres IT står overfor. Du vil bl.a. lære om forskellige metoder og standarder, der kan hjælpe dig.
Oracle Database 11g Release 2
 • Få styr på sikkerhedsfunktioner, der forefinder sig i Oracle. Med disse kurser hører du bl.a. om strukturer og brugersikkerhed.
CISA
 • Med kurser i CISA får du styr på informationssystemer og administration heraf. Derudover kommer kurserne ind på styring af IT og beskyttelse af IT-aktiver.
CSSLP
 • Kurserne i CSSLP klæder dig på til at kunne sikre software, herunder koncepter, design, test og kodning.
Systems Security Certified Practitioner
 • Få styr på, hvilke tiltag du bør tage som Systems Security Certified Practitioner, når det kommer til bl.a. administration af sikkerhed, risikohåndtering og kryptering.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke kan bruges som et opslagsværk. Pakken indeholder over 200 moduler og giver adgang til over 250 timers læring.

Form

Denne kollektion af kurser består af flere moduler, som du har adgang til i 365 dage. Hvert online kursus kan tages i præcis den rækkefølge du har lyst til. Ved alle kurser har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, både før, under og efter kurset. Du styrer selv hvornår du vil tage modulerne – de kan sættes på pause undervejs. Vi anbefaler dog, at du sætter tid af til at gennemføre kurset i din kalender, og benytter muligheden for gentagelse og forståelsestests undervejs. Det eneste kurset kræver, er en computer eller tablet med internetadgang.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Om kursuspakken

Cybersecurity Collection provides access to hundreds of course modules designed by experienced subject matter experts and course designers. For informal learning and performance support, the Cybersecurity Collection includes the searchable full text of hundreds of cybersecurity books from leading publishers and access to hundreds of videos. For those employees who are working on certifications, Cybersecurity Collection provides a wide array of certification test preparation support including test preps and access to a highly credentialed team of mentors.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk