IT-sikkerhed | Er din virksomhed klar?

Malene  Kjærsgaard

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 25 23.

IT-sikkerhed Banner

IT-sikkerhed | Er din virksomhed klar?

3 min.

IT-sikkerhed er blevet mere og mere vitalt for virksomhederne i takt med, at de er blevet mere og mere digitale og trusselsbilledet er blevet større. Jo mere afhængig virksomhederne er af deres IT-systemer, jo mere sårbare bliver de.

Der er et stigende antal Defacements, hvor flere medarbejderes IP-adresser bliver overtaget på en gang. Der er flere angreb med Ransomeware mod virksomhederne, og der er flere udfordringer med SSL (Secure Sockets Layer) og efterfølgende TLS (Transport Layer Security). Alt sammen angreb, der er en trussel mod virksomhedens sikkerhed.

Persondatabeskyttelse

Jf. persondataforordningen risikerer man store bøder, hvis man som virksomhed mister persondata. Vi hjælper jer med at forstå, hvordan I bedst muligt beskytter persondata og hjælper med at forstå og praktisk implementere persondataforordningen.

Hvad koster det virksomheden, hvis et af virksomhedens systemer går ned eller er sårbart? Fremtiden handler ikke kun om IT-sikkerhed, men om forretningssikkerhed. Det handler om, at sikre virksomheden, sikre data, undgå hacking og phising, og lange nedetider på vitale systemer.
 


IT-sikkerhed

Hos Teknologisk Institut arbejder vi på at udbyde kurser, der gør dig i stand til at forstå det juridiske omkring ændringerne i persondataforordningen, teknisk at vedligeholde systemerne, til at kunne håndtere incidents og problemer på kort og lang sigt. Vi klæder dig også på, så du bliver i stand til at opdrage medarbejderne, så de bliver klar over, hvad det har af betydning, når de klikker på uidentificeret mails i god tro.

Kurser inden for persondata og IT-sikkerhed generelt

Masterclass-kurser

Masterclass-kurserne giver dig mulighed for at specialisere dig. For at blive specialist i en af linjerne, kræver det beståelse af kurserne Windows Security and Infrastructure Management og Hacking and Securing Windows Infrastructure samt to kurser fra det ønskede path.

Masterclass paths

Vil du vide mere?

På Teknologisk Institut har vi flere forskellige kurser i IT-sikkerhed, hvor du kan øge dine kompetencer. Få et indgående kendskab og praktisk erfaring med at scanne, teste, hacke og sikre dine systemer gennem teori og praktiske øvelser inden for de væsentlige aktuelle sikkerhedssystemer. Læs mere om kurserne, eller ring til os på  72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.