Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Certified Information System Auditor (CISA)

Tilmelding

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  7.999
ekskl. moms
Nr. 72843 P

Dette kursus er rettet mod den internationale certificering Certified Information System Auditor (CISA). Det er vigtigt at sikre IS Governance og sikkerheden i sine informationssystemer. Kurset gennemgår best practice inden for auditering og kontrol af informationssystemer. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Forbered dig til CISA eksamen

The Certified Information Systems Auditor (CISA) er en verdenskendt standard inden for vurdering, revidering, kontrol og overvågning af virksomheders informationssystemer. Dette kursus undersøger startpunkterne for udførsel og IS audit samt nogle af de standarder, guidelines, værktøjer og teknikker, der kan bruges til at opsætte, styre og monitorere audit-funktionen. Kurset forbereder deltagerne til CISA eksaminationen og følger 2019 ISACA Candidate Information Guide.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der arbejder med informationssystemer og har interesse for audit af informationssystemer, kontrol og sikkerhed. Det kræver minimum fem års arbejdserfaring med audit af informationssystemer, kontrol eller sikkerhed at få certificeringen.

Udbytte

 • Lær om best practices i forbindelse med audit, control og sikkerhed af informationssystemer
 • Forstå standarder, guidelines, værktøjer og teknikker, der kan bruges til at opsætte, styre og monitorere audit-funktionen
 • Kurset bidrager til at gøre deltagerne klar til CISA-certificeringen

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Information System Auditing
 • Lær om nøglen til at gennemføre en succesfuld revision; en virksomhedens kultur, dens drivende processer og dens underliggende it-løsninger. Undersøg kontroller og revisionsrapportering.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: IT Management Frameworks
 • Udforsk, hvordan it-administrationsrammer giver en struktureret tilgang til styring og revision af it-aktiver, og hvordan risikovurderinger ofte driver IS-revisionen.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Data Privacy & Risk
 • Opdag, hvordan vurdering af risici for it-aktiver og anvendelse af passende databeskyttelsesstandarder, hjælper med at holde følsomme data fra uautoriserede enheder.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: IAM & Data Classification
 • Udforsk, hvordan multifaktorautentificering og rollebaseret adgangskontrol mindsker risikoen for systemkompromittering og misbrug af privilegier, og hvordan dataklassificering bruger tags til at organisere data som forberedelse til CISA-eksamenen.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Performance & Management
 • Effektiv levering af IT-systemer omfatter omkostningsreduktion og optimeret systemydelse. Opdag, hvordan en struktureret tilgang til implementering af nges og patches kan reducere sikkerhedshændelser og nedetid.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: PKI & Data Protection
 • Udforsk, hvordan PKI leverer et hierarki af digitale sikkerhedscertifikater, der bruges til at sikre data og autentificere brugere og enheder, og hvordan data beskyttes med kryptering og filintegritetsverifikation.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Virtualization & Cloud
 • Udforsk, hvordan virtualisering giver effektiv hardwarebrug og sikkerhedsgrænser, og hvordan cloud computing kan spore et samlet it-ressourceforbrug og opkræver gebyrer i overensstemmelse hermed.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Digital Asset Protection
 • Udforsk IT-modenhedsmodeller og endpoints-, IoT- og mobilenhedssikkerhed.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Data Storage & Malware
 • Udforsk de mange forskellige metoder, hvorigennem lagrede data kan sikres og gøres tilgængelige på trods af realiseringen af ??malwaretrusler.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: BCP & Network Security
 • Organisationer bør planlægge modstandsdygtighed over for ondsindede angreb såvel som naturkatastrofer og menneskeskabte katastrofer. Udforsk en række forskellige katastrofeplanlægningsstrategier og netværkssikkerhedskonfigurationer.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: System Design & Analysis
 • Udforsk systemplanlægning, test, integration og levering for at sikre rettidig levering af systemændringer eller helt nye løsninger.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Testing & Vulnerability
 • Undersøg auditorens ansvar, såsom at identificere netværks- og værtssvagheder, og rapporter dem til interessenter sammen med anbefalinger til forbedring af den organisatoriske sikkerhedsposition.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Digital Evidence Gathering
 • Opdag vigtigheden af ??at tage passende forbehold, når du indsamler, håndterer og opbevarer digitale beviser, så de forbliver antagelige i en domstol. Udforsk digital efterforskning, varetægtskæde, volatilitetsorden og harddisk-billeddannelse.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Continuous Monitoring
 • Her lærer du om de kontinuerlige behov for overvågning af forretningsprocesser og understøttende it-løsninger, og hvordan IS-audit kan identificere, hvor dette kan forbedres.
Certified Information Systems Auditor (CISA) 2019: Scenario-Based Practice
 • Find ud af, hvordan du anvender IS-audit processen for at sikre tilstrækkelig risikoreduktion til audit planlægning, valg af sikkerhedskontrol, begrænsning af rejsende brugeres sårbarhed, Wi-Fi-hærdning og korrekt implementering af PKI-nøgler.
   
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 15 moduler og hele kursuspakken kan gennemføres på ca. 14 timer. Kurset kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Certificering

Kurset leder hen mod certificeringen Certified Information Systems Auditor (CISA). Eksamen bestilles og betales særskilt. Kontakt www.isaca.org for flere informationer om aktuelle betingelser for at opnå certificering. I forbindelse med nogle certificeringer skal du selv oprette dig på udbyderens hjemmeside for at få adgang til eksamen. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.