Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  7.999
ekskl. moms
Nr. 72883 P

Undgå sikkerhedsbrud på software! Lær at implementere sikkerhedskontrol, sikkerhedsprocesser og sikkerhedspolitikker i softwareudvikling. Denne kursuspakke forbereder dig til en CSSLP-certificering. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Professionel håndtering af software-sikkerhed

En fundamental forståelse for de potentielle risici og svaghedspunkter igennem en softwares livscyklus, er grundlaget for at håndtere software-sikkerhed. På kurset gennemgås sikre softwaredesign-processer, hvordan du indbygger sikkerhedskontrol i software- og kodeimplementering, og hvordan du tester, at sikkerhedskontrollen fungerer. Kurset introducerer flere pre- og postudgivelsesaktiviteter, som kan teste skrøbeligheder i softwaret. Desuden bliver du introduceret best practice for outsourcet softwareudvikling og indkøb, og lærer om risikovurdering for udbydere, immaterielle rettigheder, genbrug af kode og potentielle lovmæssige udfordringer.

Denne kursuspakke indeholder en serie af kurser, som dækker målsætningerne for ’Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)’ eksamen.

Deltagerprofil

Kurset er til dig, der arbejder som programmør, projektleder, IT analytiker eller ingeniør, er involveret I softwareudvikling, eller dig, som er interesseret i koncepterne bag sikkert softwaredesign, samt kandidater til ’Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP)’ eksamen.

Udbytte

 • Lær at implementere sikkerhedsprotokoller gennem hele udviklingsfasen
 • Lær om applikationssvagheder, risici og indvilligelsesproblematikker som opstår i udviklingsfasen
 • Genkend karakteristikkerne ved autentikation og autorisation
 • Identificer interne og eksterne sikkerhedskrav
 • Genkend karakteristikkerne ved programmerings- eller programlægningssikkerhed
 • Identificer det ideelle miljø til sikker softwaretest
 • Identificer de bedste fremgangmåder til software anvendelse, drift, vedligeholdelse og rådighed

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Core Concepts
 • Lær om de vigtigste koncepter inden for confidentiality, integrity og availability der sammenlagt er kendt som CIA. Lær herudover om de koncepter der supporterer CIA.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Security Design Principles
 • Bliv bekendt med Security Design Principles der kan hjælpe med at sikre at den bedste praksis inden for sikkerhed bliver inkorporeret i Software Development Lifecycle (SDL).
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Security Requirements
 • Lær om de sikkerhedskrav og regulativer der er nødt til at blive inkorporeret i de forskellige stadier af Software Development Lifecycle (SDL).
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Data Classification
 • Få styr på den rolle dataklassifikation spiller i Software Development Lifecycle (SDL). Lær bl.a. om de forskellige typer data og databrugere.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Privacy
 • Lær om de forskellige problemer der kan opstå i forhold til privacy og vigtigheden af at sørge for sikkerheden gennem hele Software Development Lifecycle.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Abuse Cases & RTMs
 • Lær om koncepter inden for sikker software, herunder formålet med use cases, hvornår du skal bruge misuse cases, software requirement specifikationer, og fordelene ved Security Requirement Traceability Matrix.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Threat Modeling
 • Få styr på koncepterne inden for threat modeling og hvordan du udvikler en trusselsmodel. Du lærer bl.a. om forskellige trusler som f.eks. APT, insider threat, common malware, m.m.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Security Architecture
 • Bliv bekendt med Security Architecture og lær om koncepter som f.eks. Internet Applikations, embedded systems, distributed computing, pervasive computing og cloud architectures.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Secure Design Principles
 • Lær at udføre Design Security Reviews, designe sikker Assembly Architecture for komponentbaserede systemer og bruge effektive designværktøjer.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Secure Coding Practices
 • Bliv introduceret til sikre praktikker inden for kodning. Du bliver bekend med begreber som f.eks. secure configuration, error handlling og session management.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Security Vulnerabilities
 • Lær hvordan du identificerer og vurderer sikkerhedstrusler. Du bliver bl.a. introduceret til essentielle sikre kodningsteknikker som f.eks. vesioning, peer-based code revies, code analysis og anti-tampering teknikker.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Testing Types
 • Få styr på forskellige former for Test, herunder penetrationstest, scanning, simulationstest, fejltest, kryptografisk validering m.m.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Testing for Security & Quality Assurance
 • Bliv introduceret til best practices inden for test af sikkerhed og quality assurance (QA). Du bliver bl.a. bekendt med testing artifacts, nonfunctional testing, functional testing, security testing, testmiljøer og bug tracking.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Secure Software Testing
 • Lær om best practice inden for sikker softwaretest. Du bliver bl.a. introduceret til udvikling af sikker testdata, verifikation og validering af testresultater og hvordan du bedst håndterer bugs.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Secure Lifecycle Management
 • Få styr på hvordan du bedst udnytter Secure Lifecycle Management. Du lærer bl.a. om sikkerhedskonfigurationer, inversion control, og metodologien inden for sikker software.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Governance, Risk, & Compliance
 • Få styr på de forskellige regulativer og overvejelser inden for compliance der relaterer til GRC (Governance, risk and compliance). Du lærer bl.a. om GDPR, ISO, NIST, OWASP og The Software Assurance Maturity Model.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Supply Chain & Software Acquisition
 • Bliv bekendt med funktioner og begreber som f.eks. interconnecting, service level agreements, pedigree og provenance.
Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP) 2019: Software Deployment & Management
 • Få styr på udgivelsen og håndteringen af software. Du lærer om de vigtigste aktiviteter både pre- og post-release som f.eks. test, completion criteria, risikoanalyse, og Disaster Recovery Considerations.

 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 18 moduler og kan gennemføres på ca. 12 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Certificering

Kurset leder hen mod certificeringen Certified Secure Software Lifecycle Professional (CSSLP). Eksamen bestilles og betales særskilt. Vi henviser til certificeringsudbyderens hjemmeside for nærmere information om aktuelle betingelser for at opnå certificering. I forbindelse med nogle certificeringer skal du selv oprette dig på udbyderens hjemmeside for at få adgang til eksamen. Vær venligst opmærksom på, at der er overensstemmelse mellem den certificeringsversion, du har forberedt dig på og den version, du bestiller eksamen i.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.