Kurser

2 dages kursus

Adobe Photoshop Grundlæggende

13. - 14. december 2021 Aarhus
5. - 6. januar 2022 København
23. - 24. februar 2022 Aarhus
8. - 9. marts 2022 København
DKK  9.999
ekskl. moms
Nr. 11743 P

Photoshop er et populært program, som alle kan have glæde af, uanset om du skal anvende det i dit daglige arbejde eller til dine private billeder. Kurset giver dig en fuld forståelse for de grundlæggende værktøjer og funktioner i programmet, så du kan producere fremragende grafik og billedmanipulationer til professionel brug. Efter kurset vil du være komfortabel med brugerfladen i Photoshop og vil vide, hvordan man beskærer billeder, ændrer farver, bruger lag, masker og meget, meget mere.

Photoshop er et populært program, som alle kan have glæde af, uanset om du skal anvende det i dit daglige arbejde eller til dine private billeder.

Du vil lære de basale funktioner og værktøjer i Photoshop, så du får den grundlæggende forståelse i programmet.

Deltagerprofil

Kurset er for enhver, der ønsker at anvende Photoshop rationelt og professionelt til billedbehandlingsopgaver.

Forudsætninger

Der undervises på Windows-platformen, og du har erfaring med Windows på brugerniveau.

Indhold

Grundlæggende Photoshop indstillinger
  • Du bliver introduceret til Photoshops brugerflade og du får tips til opsætning af paneler og indstilling af dine værktøjer, så du kommer godt fra start.
Selektioner
  • Lær mange vælge-værktøjer at kende, så du nemt kan skabe selektioner, rette dem til, skalére, forvrænge dem og gemme dem til senere brug.
Tekstværktøjet
  • Lær at indsætte tekst på dine fotos og bliv bekendt med de forskellige typografiske muligheder.
Hvordan justerer man farver
  • Forstå hvordan du justerer kontrast, lys, farver og skarphed, så dine billeder bliver flottere, skarpere og giver det helt rigtige udtryk.
Forstå lag i Photoshop
  • Ved at forstå forskellen mellem baggrundslag, justeringslag og tekstlag får du en bedre forståelse for programmet, så du langt nemmere kan arbejde med grafik og billeder, som du vil.
Perfekt retouching
  • Med Photoshops store udvalg af retouching-værktøjer er det nemt at fjerne røde øjne, rynker og bumser. Opdag Content Aware Fill til automatisk at slette og erstatte uønskede elementer.
Smelt billeder sammen i collager
  • Med Maske-værktøjet kan du nemt flytte dele af billeder over i et andet billede, så du hurtigt kan lave collager eller manipulere og tilføje ekstra elementer til dit foto.
JPEG, GIF og PNG – Hvad er forskellen?
  • Lær forskellen på .jpeg, .gif, .png og .psd, så du nemt kan benytte filer på tværs af programmer.

Arbejdsopgaver på dansk

Efter kurset får du arbejdsfiler og skabeloner med hjem, som du kan bruge i dit daglige arbejde. Du får adgang til ekstramateriale spækket med råd, tips og tricks, så du kan lære videre på egen hånd eller genopfriske de forskellige funktioner. Alt sammen på dansk.

23789
Underviser

Teknologisk Institut afholder Adobe kurser med en samarbejdspartner, der er certificeret til at undervise i Adobe. Det er din garanti for, at vores instruktører er opdaterede med den nyeste viden og korrekt information om programmerne. Et certificeret kursus sikrer dig læring i de rigtige produktionsmetoder og mest optimal udnyttelse af programmet.

Vælg dato

Aarhus
13. - 14. december 2021
København
5. - 6. januar 2022
Aarhus
23. - 24. februar 2022
København
8. - 9. marts 2022
Aarhus
5. - 6. april 2022

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

Guide: Forskellen på webdesign til desktop og mobil

Den stigende vækst i trafik fra mobil sætter i højere grad krav til virksomhederne om at have hjemmesider, der er designet til mobiltrafik. Her er 5 væsentlige forsk...

Læs mere
 

Få 5 tips til grafisk design for ikke-grafikere!

Kan du tale grafik? I stedet for bare at omtale et design som ”forretningsagtigt”, ”elegant” eller ”brugervenligt” kan du få en r...

Læs mere