Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Cloud Computing Technology Fundamentals

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.499
ekskl. moms
Nr. 90688 P

Lær om de grundlæggende begreber og teknologier inden for cloud computing. Kurset gennemgår forskellige typer af cloud services, sikkerhedsprocedurer samt fordele og ulemper i implementeringen af cloud teknologi. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage

Online kursus

Få styr på ’Skyen’: En grundig introduktion til Cloud Computing

Cloud computing repræsenterer et opbrud med den traditionelle IT-tankegang. Med den rigtige løsning kan ’Skyen’ både betyde reducerede omkostninger, større fleksibilitet og øget produktivitet. Denne kursuspakke klæder dig på til at træffe de rigtige valg hele vejen – uanset om du står i overvejelsesfasen, er på vej til at implementere eller hvis du har brug for at evaluere og justere eksisterende løsninger.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til IT-medarbejdere der står for implementering af nye cloud computing-løsninger eller evaluering af eksisterende systemer.

Udbytte

  • Få helt styr på, hvad cloud computing kan tilbyde
  • Få et skarpt overblik over modeller, platforme og teknologien bag cloud computing
  • Opnå grundig viden om værktøjer og best practices ved implementering, vedligehold og evaluering af cloud-løsninger
  • Bliv fortrolig med persondatasikkerhed, databeskyttelse samt autentificering og generelle sikkerhedsprotokoller

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Cloud Computing Fundamentals: Overview
  • Få grundlæggende kendskab til begreber, platforme og teknologier inden for cloud computing. Du lærer at identificere og evaluere forskellige cloud-teknologier, infrastrukturer og services og bliver klædt på til at evaluere datasikkerhed, compliance og potentielle sikkerhedsudfordringer.
Cloud Computing Fundamentals: Virtualization and Data Centers
  • Få indblik i teknologien og hardwaren bag cloud computing med særligt fokus på datacentre og virtualisering. Du lærer hvordan datacentre opererer i relation til cloud computing samt hvordan virtualisering kan implementeres og benyttes på tværs af platforme og udbydere – heriblandt Microsoft, VMware, Citrix, Oracle og IBM.
Cloud Computing Fundamentals: Storing and Managing Cloud Data
  • Bliv klogere på hvordan Storage as a Service (STaaS) relaterer sig til cloud computing, hvilke fordele modellen har, og hvilke risici den repræsenterer. Du får indblik i best practice, procedurer og protokoller ift. persondatabeskyttelse og datasikkerhed generelt.
Cloud Computing Fundamentals: Migrating to the Cloud
  • Få styr på processer, udfordringer og forskellige tilgange i relation til implementering af cloud-systemer og migration af data og bliv klogere på hvordan Service Oriented Architecture (SOA) relaterer sig til cloud computing samt hvilke fordele tilgangen har. Du lærer hvilke fordele og ulemper der er ved offentlige, private og hybride cloud-løsninger og opnår også værktøjerne til at vurdere forskellige cloud-platforme ud fra hensyn til datasikkerhed og compliance.
Cloud Computing Fundamentals: Identity, Presence, and Privacy
  • Bliv klogere på hvordan Identity as a Service (IDaaS) kan integreres i cloud-løsninger samt hvilke fordele og ulemper der er ved brugen af IDaaS og tilstedeværelsessystemer. Du lærer, hvordan der bedst tages hånd om datamæssige sikkerhedsudfordringer gennem korrekt brug af livscykler for data, adgangsrettigheder og Identity Access Management.
Cloud Computing Fundamentals: Cloud Security
  • Få et grundigt overblik over udfordringer, mål og generelle principper for informationssikkerhed i relation til cloud computing. Du lærer mere om best practice indenfor datasikring på både applikations- og host niveau samt om værktøjer til risikovurdering og sikkerhedsevaluering af modeller som Security as a Service og Software as a Service.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 6 moduler og kan gennemføres på ca. 10 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

4 gode grunde til at tage en Azure-certificering

Microsoft tilbyder en række muligheder, der hjælper professionelle på alle niveauer med at udvikle tekniske færdigheder i forbindelse med Azure, hvor irsær en certif...

Læs mere
 

Azure certificeringsoversigt

Har du brug for at få et hurtigt overblik over de nye certificeringer og hvad vejen til din næste certificering er, så se vores certificeringsoversigt her.

Læs mere