Kurser

Kurser i Microsoft Azure

Microsoft Azure er verdens største cloud-baserede databehandlingsplatform. Microsoft Azure er åbent og fleksibelt og understøtter enhver struktur – fx Windows, Linux, SQL Server, C# og Java.

Lær, hvordan du kan bruge Microsoft Azure til at udvikle softwareprogrammer og levere service og tjenester, der fungerer på alle enheder. Lær også, hvordan du for eksempel kan modtage SaaS (Software as a Service), PaaS (Platform as a Service) og IaaS (Infrastructure as a Service).

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Microsoft Azure.

   Viser 20 af 29
   Hent flere

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Azure - gif2

   Hvad er Microsoft Azure?

   Microsoft Azure er verdens største cloud-baserede databehandlingsplatform, der hjælper med at udvikle, installere og administrere programmer og services på en hurtigere og billigere måde. Med Microsoft Azure flyttes din virksomheds infrastruktur op i skyen – her kan du afvikle dine systemer og applikationer, som var det i dit eget datacenter. Forskellen er blot, at det kører i Microsoft Azures virtuelle datacenter.

    

   Fordele ved Microsoft Azure?

   Microsoft Azure kan anvendes af alle virksomhedsstørrelser. Fordelene er, at det understøtter hvilket som helst styresystem og det samme gælder for de programmer og tjenester der udvikles. Ved at anvende Microsoft Azure betaler din virksomhed kun ud fra jeres reelle forbrug, og ikke for ressourcer i ikke bruger. Ligeledes fjernes en stor del af udgifterne ved anskaffelse af hardware og software samt konfiguration og drift ved et lokalt datacenter.

   Andre fordele er følgende:

   • Skalering
   • Produktivitet
   • Ydeevne
   • Pålidelighed

   Microsoft Azure-kurser og certificeringer

   Styrk dine kompetencer inden for Microsoft Azure med kurser og/eller certificeringer. Hos Teknologisk Institut udbyder vi et stort antal af kurser og certificeringer inden for Microsoft Azure - på alle niveauer.

   LLPA Award logo