Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Azure certificeringsoversigt

Charlotte Heimann

Jeg er din kontaktperson

Skriv til mig

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 31 47.

IT-certificeringer

Microsoft Certificeringer - Få bevis på dine kompetencer - Azure certificeringsoversigt

4 min.

Microsoft Azure er en samling af cloudtjenester, som hjælper din organisation med at klare de forretningsmæssige udfordringer, som at udvikle, installere og administrere programmer og services på en hurtigere og billigere måde.

Med Azure flyttes din virksomheds infrastruktur op i skyen – her kan du afvikle dine systemer og applikationer, som var det i dit eget datacenter. Forskellen er blot, at det kører i Microsoft Azures virtuelle datacenter.

Stor efterspørgsel efter Azure-kompetencer

Efterspørgslen efter medarbejdere med kompetencer inden for Azure har aldrig været større. Med en certificering fra Microsoft får du bevis på, at du har de rette kompetencer inden for Azure. De nye certificeringer er udviklet og tilpasset til de jobroller og krav, der i dag stilles til en moderne IT-organisation og til dig som medarbejder.

Opdatér dine kompetencer og dokumenter din ekspertise på den nyeste teknologi! Hos Teknologisk Institut udbyder vi en række muligheder, der kan hjælpe dig med at udvikle dine færdigheder i Azure, uanset om du er nybegynder eller har flere års erfaring.

Vi har sammensat nogle certificeringsforløb på Microsoft Azure rollebaseret certificeringer:

Microsoft Certified Azure Fundamentals

Azure Fundamentals certificeringen dokumenterer, at du har en grundlæggende viden om cloud services og hvordan disse services fungerer i Azure. Med denne certificering viser du også, at du forstår cloud koncepter, grundlæggende Azure services, Azure prissætning, cloud sikkerhed, privacy og compliance.

Denne eksamen er ikke obligatorisk for at tage en eksamen på Associate eller Expert niveau, men vi anbefaler dig at tage eksamenen for at få bevis på dine kompetencer.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • AZ-900 Azure Fundamentals

Azure

Microsoft Certified Azure Administrator Associate

Azure Administrator Associate certificeringen dokumenterer, at du har de rette kompetencer til at implementerer, monitorerer, administrerer og vedligeholde løsninger på Microsoft Azure, herunder vigtige services relateret til infrastruktur, lager, netværk og sikkerhed.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • AZ-104 Microsoft Azure Administrator

Azure

Microsoft Certified Azure Security Engineer Associate

Azure Security Engineer Associate certificeringen dokumenterer, at du har de rette kompetencer for at kunne implementere sikkerhedskontroller og trusselsbeskyttelse, administrere identitets- og brugerrettigheder, samt beskytte data, applikationer og netværk både i skyen og i hybride miljøer.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • AZ-500 Microsoft Azure Security Technologies

Azure

Microsoft Certified Azure Developer Associate

Med en certificering inden for Azure Developer dokumenterer du, at du har de nødvendige færdigheder, der er behov for til at udvikle løsninger på fremtidens moderne cloud udviklingsplatform.

For at opnå certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • AZ-204 Developing Solutions for Microsoft Azure

Azure 4

Microsoft Certified Azure Solutions Architect Expert

Med en certificering inden for Azure Solution Architect dokumenterer du, at du har de nødvendige færdigheder til at designe løsninger på fremtidens moderne cloudplatform.

For at opnår certificeringen skal du bestå to eksamener:

 • AZ-104 Microsoft Azure Administrator
 • AZ-305 Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions

Kurserne og eksamenerne AZ-303 og AZ-304 der leder mod certificeringen Azure Solutions Architect

Microsoft Certified Azure Data Engineer, Associate

Azure Data Engineer certificeringen dokumenterer, at du har de rette kompetencer til at designe og implementere dataløsninger i Azure herunder vigtige services til administration, monitorering, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger, såvel on-premise som i skyen.

For at opnå certificeringen skal du bestå eksamen:

 • DP-203 Data Engineering on Microsoft Azure

Oversigt


Microsoft Certified Azure Database Administrator Associate

Azure Database Administrator certificeringen dokumenterer, at du har de rette kompetencer til at implementere og administrere de operationelle cloud-native og hybride dataplatformsløsninger, som bygger på Microsoft Azure Data Service og SQL Server.

For at opnår certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • DP-300 Administering Relational Databases on Microsoft Azure

Azure

 

Microsoft Certified Data Analyst Associate

Med en certificering som Data Analyst dokumenterer du, at du har de rette færdigheder til at designe og opbygge skalerbare data modeller samt modellere, analysere og visualisere data ved hjælp af Power BI.

For at opnår certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • DA-100 Analyzing Data with Power BI

Azure

Microsoft Certified Data Scientist Associate

Med en certificering som Azure Data Scientist dokumenterer du, at du har de rette færdigheder til at designe Machine Learning løsninger i Azure, samt at du kan eksperimentere med- og træne modeller, udvikle, implementere og vedligeholde Machine Learning modeller.

For at opnår certificeringen skal du bestå en eksamen:

 • DP-100 Designing and Implementing a data science solution on Azure

Azure