Derfor skal du på kursus i Power BI - Få 3 gode grunde

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Et billed af Power BI Logo

Derfor skal du på kursus i Power BI - Få 3 gode grunde

4 min.

Microsoft Power BI er en af de mest populære Business Intelligence-løsninger, og det er der mange gode grunde til! Det cloudbaserede analyseværktøj gør det let at tilgå, analysere og præsentere dine data, om du er vant til at arbejde med dataanalyse eller ej. For at udnytte Power BI bedst muligt, kan det være en god investering at øge dine kompetencer på et kursus. Her giver vi dig 3 gode grunde til at deltage på et kursus i Power BI.

Power BI er et businessanalytics-værktøj, der samler og giver dig overblikket over alle dine vigtige datakilder ét sted. Programmet er nemt at bruge og tillader dig at præsentere data i intuitive og visuelle rapporter og dash boards, der er nemme at gå til for både dig, dine kollegaer og dine kunder. Desuden er det cloudbaseret, og så spiller det sammen med alle de Office-programmer, som du garanteret bruger i dit arbejde i forvejen. 

Power BI er intuitivt og begyndervenligt, dog kan de fleste have gavn af at øge deres kompetencer med et kursus for at få mest muligt ud af de mange muligheder programmet åbner op for. Læs mere om fordelene ved Power BI her.

Hvis du ikke allerede er overtalt, så får du her 3 gode grunde til at tage på et kursus i Power BI:

1. Bliv en større ressource, og øg dine muligheder

Medarbejdere med kompetencer inden for Power BI er en attraktiv ressource, da mange virksomheder benytter programmet i deres arbejde på tværs af afdelinger og brancher. Du øger altså din markedsværdi, og gør dig selv til en vigtig spiller for din arbejdsgiver. Det kan styrke dine vilkår i forhold til fremtidige forfremmelser og lønforhandlinger - og hvis du skifter job en dag i fremtiden. Flere af kurserne leder direkte op til en certificering, så du får papir på dine nye kompetencer.

2. En god start øger dine chancer for succes

Hvis du ikke er vant til at arbejde med dataanalyse og BI, kan det virke uoverskueligt at kaste sig ud i det. Mange virksomheder ønsker at implementere Power BI i deres arbejde, men støder på forhindringer og kommer derfor aldrig rigtig i gang. Det er en skam! Derfor kan det være gavnligt at få afprøvet dine kompetencer med vejledning fra en ekspert.

På Teknologisk Institut bliver du vejledt af nogle af de mest kompetente eksperter på området, og kurserne indeholder en masse øvelser, hvor du får prøvet at arbejde med data i Power BI på forskellige måder, der vil være aktuelt for din videre brug af programmet i dit arbejdsliv. Efter kurset kan du bruge kursusmaterialet som opslagsværk. På den måde skaber du et godt fundament for at implementere Power BI i dine arbejdsgange.

3. Spar tid, og udnyt data bedst muligt!

På vores kurser i Power BI får du evnerne til at udnytte programmets mange funktioner, så du får mest muligt ud af dine data, uanset om du er en garvet talknuser eller ej. Du får redskaber og værktøjer til effektivt og hurtigt at samle alle dine nøgletal, så du får et 360 graders overblik og nemt kan visualisere og analysere data i interaktive og levende diagrammer og rapporter.

Med kompetencer inden for Power BI kan du altså spare tid og kræfter ved at have data samlet ét sted. Og så får du de bedste forudsætninger for at sørge for at dine beslutninger samt strategi altid er i overensstemmelse med de tendenser og sammenhænge data viser.

Skal du på kursus i Power BI?

Teknologisk Institut har både grundlæggende og videregående kurser i Power BI samt kurser, der lærer dig at modellere, visualisere og analysere data i programmet. Øg dine kompetencer, og bliv klogere på DAX, Power BI Desktop og Power BI Service!

Har du spørgsmål til Power BI-kurser og certificeringer?

Du er velkommen til at kontakte os på 72 20 30 00, så vi kan vejlede dig i den rigtige retning.