6 gode grunde til at tage på kursus i ISTQB

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

Animation af en person, der udfører softwaretest

6 gode grunde til at tage på kursus i ISTQB

4 min.

IT-løsninger bliver mere og mere komplicerede, hvilket kræver nye og øgede kompetencer hos dig, der skal sørge for, at softwareløsningerne fungerer fra dag et. I denne artikel giver vi dig 6 gode grunde til, hvorfor du skal deltage på et kursus inden for ISTQB.

ISTQB står for International Software Testing Qualifications Board. Det er en organisation, der har udviklet et internationalt certificeringsprogram inden for softwaretest.

De fleste danske virksomheder følger en form for standard fra ISTQB, og i mange virksomheder er det et minimumskrav, at du har en ISTQB Foundation, hvis du skal arbejde professionelt med softwaretest. Der er derfor mange fordele at hente ved at dygtiggøre dig gennem et ISTQB-kursus på Teknologisk Institut. Her får du 6 gode grunde

1. Få bevis på din viden om softwaretest 

Når du har deltaget på et kursus, kan du afslutte det ved at blive certificeret, og få bevis på dine kompetencer. En certificering i ISTQB pynter flot på dit CV, og det styrker din position til fremtidige jobsamtaler og lønforhandlinger.

2. Få en fælles terminologi inden for softwaretest

ISTQB giver dig en fælles standard med dertilhørende terminologi. Da de fleste danske og internationale virksomheder arbejder efter ISTQB, er det en fordel at kunne terminologien.

3. Få en ensartet måde at gøre tingene på

Den fælles terminologi og de faste procedurer hjælper dig med at strømline dine processer, så du nemt kan samarbejde med kollegaer og andre samarbejdspartnere.

4. Få en professionel tilgang til test af software

Selvom du ikke behøver en specifik uddannelse for at teste og kvalitetssikre software, så kan det være en stor fordel at få en mere professionel tilgang til dine softwaretest. Ved at udvikle dine kompetencer med et kursus får du nye redskaber og værktøjer, der klæder dig ordentlig på til at varetage kvalitetssikringen af din virksomheds softwareløsninger og IT-projekter.

5. ISTQB er en internationalt anerkendt standard inden for softwaretest 

Gennem et kursus får du viden om international best practice. Denne vidensdeling er vigtig, da den giver dig fordelen af at kunne gøre brug af andres erfaringer i dit arbejde. 

6. Mulighed for at avancere og bygge videre på dine kompetencer

Inden for ISTQB er der forskellige niveauer. Det betyder, at du kan bygge videre på dine kompetencer og avancere i niveau. Der er altså mulighed for at dygtiggøre dig i etaper alt efter, hvor du er i din udvikling, og hvilke behov du har.

Vil du vide mere om vores kurser i ISTQB og softwaretest?

Vi har et bredt udvalg af kurser inden for ISTQB. Vi udbyder både kurser på Fundation og Advanced level. Kurserne bidrager til at sikre, at du som medarbejder har de kompetencer, der skal til for at levere kvalitetssikrede løsninger. ISTQB har et certificeringsprogram inden for softwaretest, og kurserne giver derfor mulighed for at blive certificeret på enten dansk eller engelsk. 

Udover vores ISTQB-kurser tilbyder vi også andre kurser inden for softwaretest og kvalitetssikring. Uanset om du er øvet eller begynder, så har vi et kursus til dig, hvor du får mulighed for at dygtiggøre dig og få bevis på dine kompetencer.

Kontakt os på 72 20 30 00, hvis du har brug for vejledning og hjælp til at finde det helt rigtige kursus til dig.