Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Automatisering i softwaretest

Vi udbyder kurser for tekniske profiler og ikke-tekniske folk, som blot har brug for en basisviden om emnet.

Få en overordnet forståelse for testautomatisering på vores grundlæggende kursus, eller deltag på et af vores værktøjskurser for at lære at lave en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Automatisering i softwaretest.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

   Testautomatisering

   Hvis man ønsker automatisering i softwaretest, er det vigtigt at vide noget om nødvendigheden af testautomatisering, hvornår det giver mening at automatisere, hvem der skal udføre dette, og hvordan dette bedst bliver eksekveret. Teknologisk Institut tilbyder forskellige kurser i automatisering af softwaretest. På denne måde er der både mulighed for at blive introduceret til testautomatisering og at gå i dybden med værktøjer som f.eks. Leapwork eller Selenium.

   Leapwork

   Automatisering med Leapwork giver dig de grundlæggende kompetencer, der skal til for at kunne testautomatisere med Leapwork. Du lærer at arbejde med værktøjet i forhold til smoketest, automatisk regressionstest, eller hvis det skal bruges til RPA (Robotic Process Automation). Du får en viden om de grundlæggende principper inden for automatisering, så den bliver så effektiv, vedholdelsesvenlig og ikke mindst så skalérbar som mulig.

   Selenium

   Få de grundlæggende kompetencer, der skal til for at kunne arbejde med automatisering i Selenium Webdriver, og få kendskab til de grundlæggende principper bag en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering i Selenium. Du lærer at opbygge et framework og at være i stand til at implementere og eksekvere automatisk test i Selenium.