Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i Automatisering i softwaretest

Vi udbyder kurser for tekniske profiler og ikke-tekniske folk, som blot har brug for en basisviden om emnet.

Få en overordnet forståelse for testautomatisering på vores grundlæggende kursus, eller deltag på et af vores værktøjskurser for at lære at lave en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering.

Læs mere

Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

Indtast venligst et validt navn
Tilmelder nyhedsbrev
Tak for din tilmelding
Teknisk fejl

Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til data@teknologisk.dk

Testautomatisering

Hvis man ønsker automatisering i softwaretest, er det vigtigt at vide noget om nødvendigheden af testautomatisering, hvornår det giver mening at automatisere, hvem der skal udføre dette og hvordan dette bedst bliver eksekveret. Teknologisk Institut tilbyder forskellige kurser i automatisering af softwaretest. På denne måde er der både mulighed for at blive introduceret til testautomatisering og at gå i dybden med værktøjer som f.eks. Leapwork eller Selenium.

Leapwork

Automatisering med Leapwork giver dig de grundlæggende kompetencer der skal til, for at kunne testautomatisere med Leapwork. Du lærer at arbejde med værktøjet i forhold til smoketest, automatisk regressionstest eller hvis det skal bruges til RPA (Robotic Process Automation). Du får en viden om de grundlæggende principper inden for automatisering, så den bliver så effektiv, vedholdelsesvenlig og ikke mindst så skalérbar som mulig.

Selenium

Få de grundlæggende kompetencer, der skal til for at kunne arbejde med automatisering i Selenium Webdriver og få kendskab til de grundlæggende principper bag en vedligeholdelsesvenlig og robust automatisering i Selenium. Du lærer at opbygge et framework og at være i stand til at implementere og eksekvere automatisk test i Selenium.