Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

topbillede

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

3 min.

Du har helt sikkert både hørt navnene Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 før, men er muligvis ikke helt sikker på, hvad forskellen er mellem de tre. Det kan vi godt forstå! Men bare rolig, her kommer et overblik over, hvad forskellene mellem de tre er.

Læs med herunder og bliv klogere på de største forskelle mellem dem:

Office 2019

’Office 2019’ kender rigtig mange af navn. Det skyldes, at pakken indeholder de mest klassiske programmer som Word, Excel og PowerPoint. Derudover er det et engangskøb og fås både i Home & Student-pakke. Office 2019 er en pakke, man køber pr. enhed, dvs. at du kun kan installere den på f.eks. din computer. Mange anser det her for den helt grundlæggende basic pakke, da den f.eks. heller ikke opdaterer programmerne automatisk eller har mulighed for lagring og deling af dokumenter online.

Office 365

'Office 365' er en abonnementspakke, som du betaler månedligt i stedet for et engangsbeløb som i Office 2019. Office 365 indeholder de samme programmer, som du kender fra Office 2019, men har også mulighed for online lagring, og så har denne pakke også andre programmer tilknyttet. Office 356 byder bl.a. både på Microsoft Teams, OneDrive for Business, Planner og SharePoint. En anden fordel ved Office 365 er også, at den automatisk opdaterer, og du kan anvende pakken på op til fem enheder samtidig.

Microsoft 365

'Microsoft 365' er det, man kalder for en skybaseret tjeneste. Det er en platform, der indeholder en samling af programmer som Outlook, Word, PowerPoint, OneNote og Excel. Derudover har Microsoft 365 også mange applikationer, der kan hjælpe med dokumenthåndtering, samarbejde og mødeplanlægning og -afholdelse.

En stor fordel ved Microsoft 365 er, at den opdaterer automatisk. Du skal derfor ikke selv gøre noget, fordi du hele tiden automatisk har de nyeste opdateringer installeret. Microsoft 365 inkluderer også Windows 10 modsat de to andre pakketyper. Microsoft 365 inkluderer dermed ikke kun programmer, men også et reelt operativsystem, som er cloudbaseret (funktioner skabt med henblik på integration til 'skyen'), hvilket mange anser som en stor fordel.

Prisen for abonnementspakken varierer pr. bruger samt på baggrund af den ønskede mængde af lager- og tjenesteydelser, og derfor har Microsoft ikke en bestemt fast pris, da det afhænger af dit behov, modsat både Office 2019 og Office 365, som har faste priser.

garfik

Opsummering

Her kommer der en kort opsummering af, hvad de tre forskellige pakker kan: 

  • ’Office 2019’ indeholder de mest klassiske programmer (Word, Excel, PowerPoint). Det er et engangskøb, man køber pr. enhed og fås både i Home & Student-pakke.
  • 'Office 365' er en abonnementspakke på månedsbasis, der opdaterer automatisk og kan bruges på fem enheder. Pakken indeholder de klassiske programmer samt Microsoft Teams, OneDrive for Business, Planner og SharePoint samt mulighed for online lagring. 
  • 'Microsoft 365' er en skybaseret platform, der indeholder de klassiske programmer samt mange ekstra applikationer. Microsoft 365 opdaterer automatisk og inkluderer også Windows 10. Prisen varierer pr. bruger samt på baggrund af den ønskede mængde af lager- og tjenesteydelser. 

 

Vil du vide mere?

Læs mere om vores kurser i Office og Microsoft herunder: 


 

Kilde: Mailbrain, 2021