Kurser

Kursusadministration

Brug for hjælp?

  • Gregersensvej 8
  • 2630 Taastrup
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Forskerparken Fyn, Forskerparken 10F
  • 5230 Odense M
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Teknologiparken Kongsvang Allé 29
  • 8000 Aarhus C
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • NordsøcentretPostboks 104
  • 9850Hirtshals
Google MapsApple MapsRejseplanen
  • Gammel Ålbovej 1
  • 6092Sønder Stenderup
Google MapsApple MapsRejseplanen

Microsoft Office kurser

Office-pakken er blevet en integreret del af arbejdsdagen i rigtig mange virksomheder. Deltag på et af vores Microsoft Office kurser og lær Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Access eller de andre programmer at kende i dybden, så du har nemmere ved at bruge dem i din dagligdag.

Teknologisk Institut udbyder kurser på både grundlæggende og videregående niveau samt i de forskellige versioner. De fleste kurser, kan også leveres som virtuelt kursus, stadig med live instruktører.

Læs mere

Mere om Microsoft Office

 

Microsoft Office indeholder alle de programmer, der oftest bruges i danske virksomheder.

Til daglig sidder de fleste af os med hænderne i de forskellige Office-programmer og mange af os ved, hvordan vi anvender dem på et basis niveau. Men der er utrolig mange muligheder i de mange Microsoft Office programmer, der kan gøre hverdagen lettere og dit arbejde kan blive mere effektivt.

På Teknologisk Institut har vi haft mange kursister på vores Office kurser og vi har mere eller mindre hele tiden afholdelsesgaranti på vores mest populære Office kurser.

Microsoft Office kurser

På Teknologisk Institut tilbyder vi kurser inden for hele Office-pakken og på flere niveauer. Læs mere om de enkelte områder

Virtuelle kurser

 

Vi udbyder også Office-kurserne som virtuelle kurser. Du kan nemt og tilgængeligt deltage på de virtuelle kurser og få den nyeste viden og kompetencer inden for Microsoft Office. Med den nyeste teknologi er det som at være der selv. Det eneste du behøver er en computer med adgang til internettet.

Vi tilbyder også firmakurser

Er I flere, der har samme behov for kompetenceudvikling, så er et firmakursus ofte den rette løsning, der kan skabe fælles fundament og økonomisk besparelse. Læs mere på:

Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.

Vores kurser udbydes på engelsk

Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.