Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Microsoft Office 365 Collection

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 72761 P

Få et bredt indblik i Microsoft Office 365, og hvordan du får det optimale ud af applikationerne, så din arbejdsdag bliver mere smidig. Du får indblik i nogle af de avancerede features, der findes i programmerne og værktøjerne til at skabe effektivt samarbejde på din arbejdsplads. Kurset er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset 365 dage.

Online kursusTools Værktøjer til at bruge Microsoft Office 365 Collection

Microsoft Office 365 giver dig adgang til en række online Office programmer, og hvordan de bruges i professionelt øjemed. Det drejer sig blandt andet om Microsoft Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Med kursuspakken bliver du introduceret til programmerne og bliver klar over, hvornår de bør bruges og hvordan det gøres optimalt. Derudover får du med kursuspakken et indblik i nogle af de mere avancerede funktioner, der findes i programmerne.

Deltagerprofil

Kurset er for dig, der skal benytte Microsoft Office 365, og som ønsker et bredt indblik i, hvordan funktionerne kan løfte dig i din hverdag.

Kurset er også henvendt til dig, der arbejder professionelt med IT og som har erfaring med brug af Microsoft Office 365, som ønsker at benytte de mere avancerede funktioner, der findes i programmerne.

Udbytte

  • Lær at organisere, dele og skabe ved hjælp af online Microsoft programmer
  • Lær at tilgå og bruge Microsoft Office 365 programmerne Outlook, PowerPoint, Word og Excel
  • Lær at bruge Documents I Microsoft Office 365

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Microsoft Excel Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Excel. Med denne kursuspakke får du et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft Outlook Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Outlook. Med denne kursuspakke får du et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft PowerPoint Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft PowerPoint. Med denne kursuspakke får du et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
Microsoft Word Office 365
  • Bliv introduceret til Microsoft Word. Med denne kursuspakke får du et grundigt overblik over de vigtigste værktøjer og funktioner i programmet.
 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 49 kurser og kan gennemføres på ca. 47 timer. Kurset kan fungere som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Om kursuspakken

Microsoft Office 365 Collection provides access to several courses designed by experienced subject matter experts and course designers. For informal learning and performance support, the collection includes materials and books from leading publishers and access to videos.

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere
 

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere