Kurser

Kurser i Microsoft Excel

Deltag på et Microsoft Excel kursus hos Teknologisk Institut, og lær, hvordan programmet kan gøre din hverdag lettere. Lær at bruge Excel, så du kan udføre beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter og analysere datamængder.

Vi tilbyder kurser i Excel for begyndere samt på et videregående niveau. Vores kurser dækker både Excel 2010, 2013, 2016, 2019 og Office 365 medmindre andet er noteret på den enkelte kursusbeskrivelse.

Find dit kursus i dag, og øg dine kompetencer inden for Excel.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for Microsoft Excel.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

    


   Hvad er Microsoft Excel?

   Microsoft Excel er et af de mest benyttede programmer på kontoret. Programmet, som er en del af Microsoft Office-pakken, kan benyttes som regneark og til at analysere data. I Microsoft Excel kan du udføre beregninger, opstille tabeller, skabe rapporter og analysere datamængder.

   Microsoft Excel-kursus

   Flere end 1.400 personer har allerede deltaget på et Microsoft Excel-kursus hos Teknologisk Institut. Du kan se på det enkelte kursus, hvor mange stjerner tidligere kursister har evalueret det til.

   Er du på udkig efter et kursus i Microsoft Excel, findes der to niveauer:

   • På de grundlæggende Microsoft Excel-kurser får du en grundig introduktion til Microsoft Excel og lærer de mange små tricks, der kan lette dit daglige arbejde.

   • På de videregående Microsoft Excel-kurser lærer du at arbejde med analyse af større datamængder, udarbejde avancerede regneark, samt opsætning og strukturering af mere komplekse og økonomiske sammenhænge i Microsoft Excel.

   Der findes derudover også en række specialiserede kurser inden for de forskellige områder af Microsoft Excel:

   • VBA programmering
   • Business Intelligence
   • Dataanalyse
   • Økonomifunktioner

   Vores kurser udbydes på engelsk

   Vi lever i et internationaliseret samfund, hvor mange organisationer benytter engelsk som koncernsprog og ofte har mange forskellige nationaliteter ansat. Hos Teknologisk Institut udbyder vi derfor stort set alle vores kurser på engelsk.

   Kan du ikke finde det kursus du ønsker på ovenstående link, er du velkommen til at kontakte Kursusadministrationen på +45 72 20 30 00.