Lær at mestre data med et Excel kursus

Kursusadministration

Kontakt os

Indtast venligst et validt navn
Eller dit telefonnummer
Sender besked
Tak for din besked
Vi beklager

På grund af en teknisk fejl kan din henvendelse desværre ikke modtages i øjeblikket. Du er velkommen til at skrive en mail til Send e-mail eller ringe til +45 72 20 30 00.

logo

Lær at mestre data med et Excel kursus

2 min.

Bliv god til at håndtere data med et kursus i Excel, og optimér og udnyt brugen af data i din hverdag. 

Hvad er Excel? 

Excel er udviklet af Microsoft og er et databehandlingsprogram. Excel bruges til at behandle data, så talmængder nemmere kan analyseres og behandles systematisk. Excel kan også bruges til at få indblik i bestemte mønstre, adfærd og tendenser i data. Excel er et populært redskab i arbejdslivet, da det kan bruges i mange sammenhænge, hvor data skal behandles. 

Microsoft Excel tilbyder mange muligheder til at forstå data, som kan være en fordel at mestre. 

Vil du gerne lære at mestre Excel? 

Lær at mestre Excel så du kan optimere dine opgaver i Excel ark. Det kan eksempelvis være til beregninger, opstille tabeller, statistikker, rapporter og analysere datamængder.

Excel er et effektivt og nødvendigt værktøj for dem, der arbejder med eksempelvis regnskab, forretningsplaner, større udregninger eller andre former for databehandling. Du kan spare tid ved at lade Excel gøre arbejdet for dig, i stedet for at sidde med f.eks. manuelle udregninger og mindske risiko for fejl. 

Men for at forstå Excels formler og opsætninger, kan det være en god idé at specialisere sig i Excel eksempelvis gennem et kursus, så du får styr på funktioner som =SUM, =HVIS og =TÆL. 

infografik

Excel kurser 

Teknologisk Institut Uddannelse tilbyder både kursus i Excel GrundlæggendeExcel videregående og Avanceret Excel, som lærer dig alt fra tips og tricks til at lette din hverdag, til arbejde med analyse af datamængder, avancerede og brugervenlige regneark, samt opsætning og strukturering af mere avancerede økonomiske systemer.

Vores kurser dækker både Excel 2010, 2013, 2016, 2019 og Office 365, men du kan se den specifikke beskrivelse under hver kursusbeskrivelse. 

Vil du vide mere? 

Læs meget mere om vores store udvalg af Excel kurser og find ud af, hvad der passer til dig og dine behov.