Kurser

Fysisk
Online

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Visio

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  3.499
ekskl. moms
Nr. 90655 P

Denne kursuspakke introducerer Microsoft Visio og de funktioner, der er essentielle for at oprette forskellige typer diagrammer. Du får en grundig introduktion til programmet og de forskellige værktøjer, så du kan udnytte Visio bedst muligt. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Online kursus

Bliv fortrolig med Visio

Visio giver dig mulighed for at oprette flere typer diagrammer. På dette kursus får du en grundig gennemgang af de forskellige funktioner i Visio, så du bliver i stand til at bruge værktøjet optimalt. Du lærer også, hvordan du kan bruge Visio med dine øvrige værktøjer som Office produkter og AutoCAD.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Visio og dets vigtigste værktøjer. Kurset har ingen forudsætninger, men du får større udbytte, hvis du er vant til at arbejde i Microsoft Office-programmer, f.eks. Word og Excel.

Udbytte

 • Lær hvordan du opsætter og bruger Visio
 • Bliv introduceret til de forskellige funktioner i Visio
 • Få tips og tricks til brug af Visio med øvrige værktøjer, f.eks. Microsoft Office produkter og AutoCAD
 • Lær at oprette og opsætte diagrammer af forskellige art

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Visio Professional 2019: Exploring the Interface
 • Du lærer om Visios interface, at navigere mellem flere dokumenter og at bruge zoom-funktionen. Du kan også se, hvordan du tilpasser applikationsdisplay og værktøjslinje. Dette kursus er optaget i et Visio Online Plan 2-miljø.
Visio Professional 2019: Saving & Formatting Documents
 • For at få mest muligt ud af Visio skal du vide, hvordan du opretter og gemmer dine filer. Lær at eksportere dine dokumenter til forskellige formater og udskrive en kopi. Visio har flere funktioner, der giver dig mulighed for at ændre tema, baggrund og layout af dine diagrammer. I dette kursus ser du også, hvordan du administrerer dit dokuments sider, ændrer filens egenskaber og kontrollerer kompatibiliteten og tilgængeligheden af dine filer.
Visio Professional 2019: Inserting & Formatting Text
 • Visio tilbyder en række værktøjer, der giver dig mulighed for at indsætte og formatere teksten i dine dokumenter. Du kan se, hvordan du hurtigt indsætter, formaterer, finder og udskifter tekst i dit dokument. Når du er færdig, kan du bruge stavekontrol for at være sikker på, at der ikke er nogen fejl i teksten. Hvis dit dokument er på et andet sprog, kan du oversætte ordene direkte fra Visio. For at spare tid kan du oprette og gemme skabeloner, der skal bruges, når du har brug for dem.
Visio Professional 2019: Using & Formating Shapes
 • Figurer er de vigtigste elementer, du har brug for, for at oprette dine diagrammer. Du kan oprette personaliserede figurer, samt bruge de forskellige foruddefinerede figurer, foreslået af Visio. Når du har tilføjet figurer, kan du arrangere på siden, efter dit behov. For at få mest muligt ud af applikationen skal du lære, hvordan du formaterer figurer ved at tilføje stilarter, effekter, lag og bokse.
Visio Professional 2019: Illustrating & Enhancing Documents
 • Visio har værktøjer, du kan bruge til at illustrere dine dokumenter. Du kan indsætte datafelter, billeder, links og objekter for at tilføje forskellige oplysninger på dine filer. Lær hvordan du korrigerer dit dokument, for hurtigt at tilføje oplysninger med tegneværktøjerne. I dette kursus kan du også se, hvordan du importerer og administrerer eksterne data i din fil.
Visio Professional 2019: Analyzing your data
 • Visio har flere funktioner, du kan bruge til at analysere de data, du har i et diagram. Du kan indsætte og formatere diagrammer og pivottabeller. Med Visio kan du også oprette forskellige typer rapporter, for bedre at kunne analysere informationen.
Visio Professional 2019: Creating Flowcharts, Maps & Plans
 • Som en del af den udvidede Office-pakke tilbyder Microsoft Visio en række diagrammer, der kan oprettes for at forbedre dine daglige opgaver. Visio tilbyder forskellige værktøjer, der giver dig mulighed for at integrere og samarbejde med andre Office-applikationer såvel som AutoCAD. Lær hvordan du opretter organisationsdiagrammer, plantegninger, netværksdiagrammer og kalendere. For at lette dit workflow, kan du importere begivenheder fra Outlook til dit Visio-dokument. Hvis du har en AutoCAD-fil, giver Visio dig mulighed for at importere denne tegning til dit dokument og konvertere den til figurer. For at optimere dit arbejde vil du se, hvordan du opretter et Data Visualizer-diagram ved hjælp af en Excel-projektmappe, og hvordan du opretter et BPMN-diagram, der kan eksporteres til Microsoft Flow.
Visio Professional 2019: Sharing & Collaborating on a Document
 • Visio har et sæt værktøjer, der giver dig mulighed for at interagere med andre. Du kan bekræfte dit diagram, bruge korrektionsværktøjerne og tjekke filen ud for at forhindre andre i at redigere i den. Inden du deler din fil, kan du bruge appens valideringsværktøj til at kontrollere, om der er problemer i dit diagram. Lær, hvordan du nemt kan dele dine dokumenter via e-mail eller et link og administrere tilladelser. Hvis du har brug for at interagere med andre, kan du give kommentarer til bestemte dele af dokumenterne, samt forhindre brugere i at redigere filen, mens du arbejder med den.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken indeholder 8 moduler og kan gennemføres på ca. 4,5 time.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Se også vores tilstedeværelseskurser

"Microsoft Visio", som vi afholder på en af vores fysiske lokationer, kunne også være interessant for dig.

Vil du vide mere?

FAQ - Online kurser

Har du et spørgsmål om vores onlinekurser, du mangler svar på? Klik her og få svar på de mest stillede spørgsmål om vores onlinekurser her.

Læs mere
 

Hvad er forskellen mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365?

Som mange andre, er du måske ikke helt sikker på hvad forskellene mellem Office 2019, Office 365 og Microsoft 365 er. Læs med og få svaret:

Læs mere