Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Tableau Desktop

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  5.499
ekskl. moms
Nr. 90592 P

Bliv fortrolig med Tableau, et softwareprogram, der hjælper dig med at visualisere data gennem dashboards. Med denne kursuspakke får du introduktion til Tableaus interface og kommer i dybden med fremgangsmåder til bedst muligt at udnytte programmet. Kurserne i kursuspakken er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurserne i 365 dage.

Online kursus

Få styr på din data

Data kommer i mange former, og med Tableaus mange funktioner kan du hurtigt skabe dig et overblik og arbejde med store mængder data. Programmet inkluderer blandt andet tidstrends, udregninger og tabeller, og kan hjælpe med avancerede analyser og udregninger, ligesom programmet kan integreres med programmeringssprog som f.eks. R og Hadoop.

Deltagerprofil

Kursuspakken henvender sig til dig, der gerne vil have en grundig introduktion til Tableau og de vigtigste værktøjer.

Udbytte

 • Lær at opsætte programmet og bliv introduceret til de vigtigste funktioner
 • Få styr på din data med et visuelt gennemskueligt dashboard
 • Lær at lave avancerede udregninger og analyser med Tableau
 • Lær at lave visualiseringer af geografisk data og hvordan programmet arbejdet sammen med Google Maps
 • Få styr på datavisualisering og dataanalyse med Tableau
 • Lær at formidle dine data på en overskuelig og enkel måde til dine medhørere

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Tableau Desktop: Opening & Connecting Data Sources
 • Lær hvordan du forbinder til en Microsoft SQL Server database, vælger forskellige tabeller, hvordan du effektivt konfigurerer, arbejder med OData i Tableau og meget mere.
Tableau Desktop: Preparing & Cleaning Data
 • Få styr på hvordan du forbereder, kontrollerer og rengører data, inden du begynder arbejdet med at sikre, at du får det meste ud af analyserne i Tableau Desktop.
Tableau Desktop: Blending & Managing Data Files
 • Lær hvordan du navigerer i Tableau og dets forskellige funktioner. Du lærer bl.a. også at bruge shelves, pages og cards.
Tableau Desktop: Working with Data & Fields
 • Bliv introduceret til Tableau Data Pane. På denne måde får du mest ud af din data ved sortering, arbejdet med dimensioner, dataindeling m.m.
Tableau Desktop: Creating Data Visualizations
 • Gå i dybden med data visualiseringerne i Tableau. Du får bl.a. muligheden for at udforske de forskellige grafiske muligheder, tabeller, stilarter, og mest effektive værktøjer.
Tableau Desktop: Analyzing Data
 • Det endelige mål ved visualiseringen af data er at kunne kommunikere de interessante fund i data til dine medhørere. For at gøre dette er det essentielt at have sine analyseredskaber på plads. På denne måde risikerer du heller ikke at overanalysere på mindre datagrundlag.
Tableau Desktop: Performing Calculations
 • Få styr på forskellige måder til at manipulere forskellige datatyper ved hjælp at forskellige funktioner og udregninger. På denne måde kan du udnytte Tableau til at løse en masse databaserede problematikker.
Tableau Desktop: Going Deeper with Maps
 • Få det fulde udbytte af Tableau Desktop Maps. Lær bl.a. hvordan programmet kan genkende geografisk data ud fra forskellige filer, lave visualiseringer af geografisk data og hvordan programmet bl.a. kan arbejde sammen med Google Maps.
Tableau Desktop: Enhancing Data Visualizations
 • Få styr på hvordan dine visualiseringer sikrer at du kommunikerer de ønskede resultater mest effektivt. Du bliver bl.a. sat ind i formateringsværktøjerne, grafiske værktøjer og hvilke grafer der passer bedst til dit budskab.
Tableau Desktop: Presenting & Delivering Vizzes
 • Lær hvordan du præsenterer og fremlægger dine resultater i Tableau Desktop. På den måde går resultaterne ikke tabt i en svag præsentation og du formulerer netop det, der er relevant for dit projekt.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 10 moduler og kan gennemføres på ca. 8 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk