Kurser

Billede der illustrerer kurset

Kurser i SQL og datamodellering

Teknologisk Institut udbyder en lang række kurser inden for SQL. Du kan deltage på kurser i datamodellering, samt kurser der har fokus på manipulation af data. Nogle af kurserne er generelle, og nogle er rettede mod Microsoft SQL Server.

Styrk dine kompetencer inden for SQL på Teknologisk Institut. Du er altid garanteret undervisning på højt niveau med vores erfarne undervisere, uanset hvilket kursus du vælger.

Læs mere
Filtrér kurser 
Filtrér
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   {{data}}
   Ingen kurser opfylder dine filtre

   Men vi har 54 andre kurser inden for SQL og datamodellering.

   Få ny inspiration til din kompetence­udvikling

   Unikke tilbud, relevante artikler og nyt om vores kurser og uddannelser.

   Indtast venligst et validt navn
   Tilmelder nyhedsbrev
   Tak for din tilmelding
   Teknisk fejl

   Der er desværre en systemfejl på nuværende tidspunkt. Du kan alternativt skrive en mail til kurser@teknologisk.dk

   Hvad er SQL og datamodellering?

   SQL, står for 'Structured Query Language', og er et af de mest udbredte programmeringssprog, der anvendes i databasesystemer. Sproget er blevet standardiseret over flere omgange, såsom SQL-92 og SQL-1999 og dækker over både definition af databasestrukturer og manipulation af data.

   Teknologisk Institut udbyder SQL-kurser, som har til formål at give dig viden og færdigheder til at forstå og anvende SQL. Efter disse kurser er du i stand til at omsætte dagligdagens problemstillinger til udtræk af relevante data. Nogle af kurserne er generelle, og andre er rettet mod et bestemt produkt.

   Datamodellering er en proces, der anvendes til at analysere og beskrive datastrukturer. Processen er nødvendig for at forstå forretningsprocesserne i en organisation og relaterer disse til anvendte datastrukturer.

   Læs artiklerne:

   Kurser inden for SQL og datamodellering

   Alle SQL og datamodelleringskurser findes på flere niveauer, så du kan altid finde et kursus, der passer til dine forudsætninger og behov. Der lægges vægt på, at der anvendes genkendelige problemstillinger fra hverdagen, og der inddrages både teori, praktiske øvelser og løsningsforslag på alle kurser.

   SQL-certificeringer

   Teknologisk Institut er et autoriseret testcenter med mere end 20 års erfaring. Vi udbyder derfor internationalt anerkendte certificeringer inden for SQL.

   Du kan tage en SQL certificering i vores testcentrer i Taastrup og Aarhus.

   Online kurser i SQL og datamodellering

   Vores online SQL og datamodelleringskurser består af en online fleksibel undervisning, som du kan tage, når det passer dig fra din egen PC.