Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Big Data and Database Collection

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  20.999
ekskl. moms
Nr. 72851 P

Big Data and Database er en omfattende kollektion, der tilbyder en bred vifte af moduler. Modulerne dækker centrale emner såsom introduktion til Big Data-koncepter og teknologier, anvendelse af Hadoop og relaterede værktøjer til dataopbevaring og -behandling, dataindsamling og -integration med forskellige metoder som Flume og Sqoop, samt anvendelse af forskellige databaseteknologier som Apache Cassandra, SQL Server og Oracle Database. Kurset er på engelsk, og tilgængeligt 365 dage.

Online kursus

Dyk ned i Big Data-verdenen: Lær at indsamle, udforske og udnytte dine data

Modulerne i kataloget dækker forskellige aspekter af Big Data og databaseindsamling. Du vil blive præsenteret for grundlæggende principper inden for Big Data og lære om de nyeste teknologier og værktøjer, der anvendes inden for dette område.
Du vil også lære avancerede teknikker som datavisualisering, datamining, datareduktion og maskinlæring i Big Data-miljøet. Desuden vil du få kendskab til implementering af datalagerløsninger, design af databaser, performanceoptimering og sikkerhedsaspekter ved databaseadministration.
 

Deltagerprofil

Kurset er både for nybegyndere og erfarne inden for Big Data og database. Da kursus kollektionen indeholder over 250 moduler er det noget for alle niveauer. Kurset henvender sig til fagfolk og studerende inden for datavidenskab, databasestyring, softwareudvikling, dataanalyse og relaterede områder. Kurserne kan også være relevante for virksomhedsledere og beslutningstagere, der ønsker at forstå og udnytte potentialet i Big Data og databaseindsamling. Kursuspakken fungerer som et opslagsværk.

Udbytte

 • Lær forskellige databasemodeller og teknologier som SQL Server, Oracle Database og Apache Cassandra.
 • Du vil kunne designe og implementere datalagerløsninger til opbevaring og analyse af store datamængder.
 • Lær metoder og værktøjer som Flume og Sqoop til at indsamle og integrere data fra forskellige kilder.
 • Du vil kunne skabe meningsfulde visualiseringer og udtrække værdifulde indsigter fra store datamængder ved hjælp af avancerede dataminingteknikker.
 • Lær at designe databaser korrekt og optimere deres ydeevne for at sikre effektiv databehandling.
 • Opnå forståelse for sikkerhedsaspekter og risici ved databaseadministration samt lære bedste praksis til at sikre dine data.
 • Lær at anvende machine learning teknikker på Big Data-miljøet.

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Big Data Basics
 • Lær, hvordan Big Data kan give din organisation en konkurrencemæssig fordel. Du lærer bl.a. at analysere data og udvikle strategier.
Big Data Fundamentals
 • Bliv klogere på de forskellige muligheder og udfordringer der er med arbejdet i Big Data. Du lærer de fundamentale begreber og bliver bekendt med The Big Data Technology Wave.
Hadoop Ecosystem
 • Få en grundlæggende forståelse for Hadoop og programmets interface. Du lærer bl.a. om installation, Data Factory og Data Flow.
Big Data – The Corporate Leadership Perspective
 • Lær om de økonomiske fordele ved Big Data. Du får styr på, hvordan ledelse, der inkluderer Big Data kan give både dig og din virksomhed en fordel.
Big Data – Operations
 • Bliv klogere på de udfordringer som organisationer møder, når der arbejdes med Big Data. Ved at retænke datasystemer fra bunden, får du dækket de typer af udfordringer som man møder dagligt. Kurset dækker desuden emner som monitoring tools, orchestrations og performance modeling.
Big Data – The Engineering Perspective
 • Bliv klogere på nogle af de udfordringer der er i et ingeniør-perspektiv inden for Big Data og hvordan andre virksomheder har klaret disse udfordringer.
Big Data – The Legal Perspective
 • Få styr på de juridiske perspektiver inden for Big Data. Du lærer bl.a. om privacy, hvordan data behandles etisk korrekt og hvordan I bør håndtere sociale medier.
Big Data – The Marketing Perspective
 • Lær om forbrugeradfærd og hvordan Big Data kan være en fordel fra et marketingperspektiv ved hjælp af konkrete teknikker.
Big Data – The Strategic Planning Perspective
 • Bliv klogere på, hvilken værdi Big Data kan give din virksomhed. Kurset bruger konkrete og praktiske eksempler der kan implementeres i din hverdag.
Big Data – The Sales Perspective
 • Lær hvordan Big Data kan være med til at accelerere jeres salg og bliv klogere på forskellene mellem Big Data og Data Science.
Apache Hadoop and MapReduce Essentials
 • Lær, hvordan du programmerer med MapReduce, og hvordan du arbejder med data i Hadoop. Du lærer bl.a. om begrebet Cloud Computing.
Apache Kafka
 • Lær om Apache Kafka og hvordan det integreres med både Spark og Storm.
Apache Storm Introduction
 • Bliv introduceret til Apache Storm og lær, hvordan det kan bruges sammen med andre programmer som f.eks. Trident.
Apache Solr Essentials
 • Lær om søgeparametre og søgeteknikker, og hvordan du importerer og styrer data ved hjælp at forskellige værktøjer.
Hadoop Ecosystem
 • Få en grundlæggende forståelse for Hadoop og programmets interface. Du lærer bl.a. om installation, Data Factory og Data Flow.
Hadoop Operations
 • Bliv klogere på de mange forskellige muligheder, der er med arbejdet i Hadoop Operations. Du lærer bl.a. om designprincipper, NameNode og klynger.
Hadoop Installation and Maintenance
 • Bliv klogere på de mange forskellige muligheder og funktioner med Hadoop. Du bliver bl.a. introduceret til Amazon EMR, og du lærer at installere Ranger.
Data Modeling for Hadoop
 • Bliv introduceret til Hadoop og dets forskellige værktøjer til datamodellering.
Big Data Development with Apache Spark
 • Bliv introduceret til Apache Spark og bliv klogere på de mange muligheder. Lær bl.a. at opbygge og konfigurere Spark.
Accessing Data with Spark
 • Lær, hvordan du får adgang til data. Du lærer desuden, hvordan du kan bruge DataFrame og SQL til bl.a. at analysere data og kombinere flere datakilder.
IBM BigInsights Fundamentals
 • Bliv introduceret til de fundamentale aspekter inden for IBM BigInsights. Du lærer bl.a. om analyse og udtræk af store datamængder.
 

Tidsforbrug

Kurset består af 296 moduler, og kan fungere som et opslagsværk inden for feltet. Du får adgang til over 150 timers læring, lige når det passer dig.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Vil du vide mere?

5 fordele ved SQL Server

Der er mange fordele ved databasesystemet SQL Server. Bliv klogere på 5 fordele ved SQL Server i artiklen.

Læs mere
 

SQL Server vs. Access

SQL Server og Access er begge udviklet af Microsoft, og er begge relationelle databasesystemer. Læs mere om SQL Server vs. Access i artiklen.

Læs mere