Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Microsoft SQL Server 2016

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  9.499
ekskl. moms
Nr. 90917 P

Med kurset i Microsoft SQL Server 2016 får du kompetencerne til bedre at kunne administrere databaseplatformen. Kursuspakken introducerer dig til de vigtigste funktioner, herunder bl.a. kryptering og querying af data. Kurserne foregår på engelsk og er tilgængelige online i 365 dage.

Online kursus

Det store overblik

Denne kursuspakke indeholder en samling af kurser inden for Microsoft SQL Server 2016. På den måde kan du få et overblik over de mange funktioner databasesystemet indeholder, og du kan gå i dybden med netop de områder, der er relevante for dig. Med SQL Server kan du bl.a. bygge intelligente applikationer, analysere data, beskytte din data og kommunikere på tværs af platforme. Kursuspakken klæder dig på, til at arbejde med de forskellige områder, lige fra introducerende begreber, til manipulation af data og Azure Virtual Machines. Du får styr på, hvordan du kan udnytte SQL Server bedst muligt og hvordan softwaren skal håndteres professionelt.

Deltagerprofil

Kursuspakken er for dig, der vil introduceres til Microsoft SQL Server 2016 og styrke dine kompetencer inden for administration af databaser.

Udbytte

  • Bliv introduceret til de mange områder, der findes i Microsoft SQL Server 2016, så du kan udnytte databaseplatformen bedst muligt
  • Lær bl.a. om udvikling, administrering og håndtering af data
  • Få styr på emner som f.eks. infrastruktur, funktioner og auditing
  • Lær hvordan Microsoft SQL Server 2016 kan være med til udvikling og querying

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Microsoft SQL Server 2016: Administering
  • Du lærer om administrering i SQL Server 2016 og den data du håndterer i programmet. Med denne kursuspakke lærer du om håndtering af databaseintegritet, statistikker, at genskabe databaser. Du lærer også om encryption, auditing, og disaster recovery m.m.
Microsoft SQL Server 2016: Developing
  • Lær om udvikling i SQL Server og gå i dybden med områder som f.eks. performance tuning, infrastruktur og funktioner. Du vil blive bekendt med emner som f.eks. Triggers, Isolation Levels, Indexes og meget mere inden for udvikling i Microsoft SQL Server 2016.
Microsoft SQL Server 2016: Provisioning
  • Du lærer bl.a. om det populære Microsoft Azure, og hvordan du opsætter SQL Server 2016, så du kan arbejde mere effektivt med programmet. Få styr på Virtual Machines i Azure og hvordan du indsætter applikationer til Microsoft Azures SQL Databaser.
Microsoft SQL Server 2016: Querying
  • Gå i dybden med emner som f.eks. T-SQL, modificering af data, subqueries og manipulering af data. Du bliver bekendt med filtrering af data, non-relationel data og Querying generelt.
 

Tidsforbrug

Denne kursuspakke indeholder 35 moduler og kan gennemføres på ca. 70 timer. Kursuspakken kan bruges som et opslagsværk.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.

Overvejer du et kursus i SQL Server?

Microsofts SQL server kommer med mange fordele, som for eksempel stor sikkerhed og skalerbarhed. I denne artikel kan du læse mere om, hvorfor du skal tage et kursus i SQL Server.

Få 5 fordele ved SQL Server

Vil du vide mere?

5 fordele ved SQL Server

Der er mange fordele ved databasesystemet SQL Server. Bliv klogere på 5 fordele ved SQL Server i artiklen.

Læs mere
 

SQL Server vs. Access

SQL Server og Access er begge udviklet af Microsoft, og er begge relationelle databasesystemer. Læs mere om SQL Server vs. Access i artiklen.

Læs mere