Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Understanding and Building Bots

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  1.999
ekskl. moms
Nr. 90600 P

Bliv klogere på chatbot-usecases, technology stack og populære udviklings- og implementeringsværktøjer, samt Amazons Alexa på AWS og Googles Dialogflow. Denne kursuspakke klæder dig på til at forstå Bots og indeholder både en introduktion til de grundlæggende tilgange og til de mere avancerede funktioner. Kursuspakken er på engelsk og er tilgængelig online i 365 dage.

Online kursus

Bliv i stand til at bygge og administrere Chatbots

Med kursuspakken bliver du klogere på både Chatbot Architecture, hvordan du bygger Bots med Dialogflow og de mere avancerede koncepter inden for Chatbots. Du bliver derudover introduceret til blandt andet at benytte AWS til at bygge, administrere og konfigurere bots.

Deltagerprofil

Kursuspakken er henvendt til dig, der ønsker at blive klogere på chatbots og teknologien bag. Uanset om du er procesejer, konsulent eller leder, er der læring at hente for dig.

Udbytte

  • Lær om Chatbot Architecture og hvordan du kan bygge chatbots
  • Lær, hvordan du udvikler chatbots med Dialogflows
  • Udforsk de avancerede koncepter og features, ved at udvikle chatbots ved hjælp af bl.a. AWS
  • Bliv klædt på til at arbejde med Chatbots, så de bl.a. kan smalltalke og respondere korrekt

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold i kursuspakken

Understanding Bots: Chatbot Architecture
  • Examine chatbot use cases, technology stack, and popular development and deployment tools Amazon's Alexa on AWS and Google's Dialogflow.
Understanding Bots: Building Bots with Dialogflow
  • Explore the development of chatbots using Google's Dialogflow.
Understanding Bots: Chatbot Advanced Concepts and Features
  • Explore the advanced concepts and features for developing and deploying chatbots including working with contexts, integrating with alternate platforms, and deploying fulfillments.
 

Tidsforbrug

Kursussamlingen består af 3 kurser og tager ca. 3 timer at gennemføre.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk