Kurser

Populært2 dages kursus 
Læring inden for et specifikt emne

Objektorienteret C#

5. - 6. september 2024 Aarhus
5. - 6. september 2024 Virtuelt kursus
24. - 25. oktober 2024 Virtuelt kursus Udsolgt
24. - 25. oktober 2024 Taastrup Udsolgt
DKK  8.999
ekskl. moms
Nr. 90510 A
4,6
Fremragende
7 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.

På dette objektorienteret C# kursus tages du et skridt videre ind i de mere komplekse og kraftfulde aspekter af C#-programmering. Du vil lære at mestre fejlhåndtering og introduceres til logningspraksisser, som er kritiske for at diagnosticere og forstå programmer under kørsel.

Forløb

Dette kursus er Modul 2 i C# - Det samlede forløb - så det forventes at deltagere har deltaget på eller har en forståelse svarende til Grundlæggende C#.

Kurset vil intensivt fokusere på objektorienteret programmering (OOP), et paradigme som ligger til grund for moderne softwareudvikling. Vi vil undersøge, hvordan man kan skabe sine egne datatyper, implementere klasser og forstå hukommelsesteori. Dette lægger fundamentet for at forstå indkapsling - en teknik, der bruges til at beskytte data og funktionalitet inden for en klasse og sikre integriteten af applikationer.

Endvidere vil vi se på, hvordan objekter kan gøres vedvarende gennem serialisering, hvilket gør det muligt at gemme og overføre komplekse datastrukturer. Emner som arv og polymorfi vil blive gennemgået, hvilket giver evnen til at oprette hierarkier af klasser og bruge dem på en fleksibel måde. Vi vil også fordybe os i brugen af interfaces, som er essentielle for at skabe modulær og genanvendelig kode.

Endelig vil du blive bekendt med moderne C#-funktioner som records og tuples, der tilbyder nye måder at arbejde med data på, samt nullables, som er en hjørnesten i håndtering af muligheden for manglende værdier. Med disse avancerede koncepter vil studerende være i stand til at konstruere robuste og vedligeholdelsesvenlige C# applikationer, som kan håndtere komplekse problemstillinger inden for softwareudvikling.

Deltagerprofil

Dette kursus er til dig, som gerne vil arbejde videre med C# og udvikle dine egne robuste C# applikationer med en solid forståelse af de videregående principper i sprog og værktøjer. Undervisningen foregår altid på den seneste version af C#

Efter kurset anbefaler vi kurset Funktionsorienteret og asynkront C#

Udbytte

 • Få viden om metoden, terminologien og funktionerne inden for C#
 • Lær hvordan objekter kan gøres vedvarende gennem serialisering
 • Forstå hvordan man kan skabe sine egne datatyper, implementere klasser og forstå hukommelsesteori
 • Lær at oprette hierarkier af klasser
 • Bliv i stand til at konstruere robuste og vedligeholdelsesvenlige C# applikationer

Det får du på kurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Efter du har fuldendt kurset, vil du modtage et kursusbevis.

Kursusbevis

Hos Teknologisk Institut bruger vi kun erfarne undervisere.

Erfaren underviser

På dette kursus vil der højest være MAKS DELTAGERE pr. hold.

Maks. 10 deltagere

På kurset får du morgenmad, frokost, snacks og drikkevarer.

Fuld forplejning

Materiale på dansk

Materiale på dansk

Undervisning på dansk

Undervisning på dansk

Tæt på kursusstedet er der gratis parkering.

Gratis parkering

Indhold

På kurset gennemgår vi de følgende moduler, og det er muligt at tilpasse indholdet afhængig af deltagernes viden og erfaring:

 • Introdution til .NET (framework og core)
 • Om C#-sproget
 • Simple variabler
 • Relaterede konstanter og strukturer
 • Programflow
 • Metoder
 • Fejlhåndtering
 • Hukommelsesteori
 • Klasser
 • Indkapsling
 • Arrays
 • Samlinger
 • Arv
 • Interface

Derudover uddyber vi de mere avancerede emner inden for de moduler, som vi gennemgik på det grundlæggende kursus – f.eks. mere om typesystemet, klasser og strukturer, metoder, samlinger og arrays og debugging i Visual Studio.

Anmeldelser af Objektorienteret C#

4,6
 
Fremragende Baseret på 7 anmeldelser
Arrangementer på Teknologisk Institut bliver evalueret af deltagerne. Stjernerne angiver deltagernes gennemsnitlige tilfredshed inden for de sidste 5 år.
Fremragende
Meget godt
Godt
Mindre godt
Ikke godt
Han var meget dygtig og giver også råd og tips og tricks i kode, hvilket er utrolig godt for os.
 - Abbas Sadeghi Edlund A/S

Kursusform ved virtuel afholdelse

Den virtuelle form er meget lig vores klassebaserede kurser. Du deltager via din egen PC og kan både høre og se underviseren. Du kan løbende stille spørgsmål – enten så alle kan se og høre svaret eller ved at kommunikere direkte med instruktøren. I situationer relateret til opgaver og ”prøv-det-selv” kan instruktøren hjælpe ved at følge med på din PC ved din tilladelse.

Materiale

På kurset bruger vi et unikt materiale, hvor de enkelte emner er understøttet af noter, videoer og en masse opgaver med løsninger. Du vil få adgang til materialet ca. 14 dage før kurset og indtil et par måneder efter kurset. Det er muligt at downloade materialet til eget brug – dog er videoerne kun tilgængelige i forbindelse med kurset.

2 ud af 3 Moduler

Dette er Modul 2 i C# - Det samlede forløb. Ønsker du at forsætte din C# læring kan du forsætte med Modul 3: 'Funktionsorienteret og asynkront C#'.

Form

På kurset benytter vi os af de nyeste versioner af .NET og Visual Studio/Visual Studio Code, og vi bestræber os på at simulere virkeligheden så tæt som muligt ved at benytte de mest anvendte værktøjer. Således giver vi blandt andet mulighed for at benytte Git og GitHub for at lære at arbejde med versionsstyring, og det er muligt for deltagerne at benytte GitHub CoPilot i udviklingsmiljøet for at få kendskab til mulighederne i moderne udvikling. Det er dog op til den enkelte bruger, om de ønsker at benytte disse værktøjer.

25527
Underviser

Michell Cronberg

4.77/5 (306 evalueringer) 
Baseret på alle evalueringer af underviseren fra de seneste 5 år.

Michell er en erfaren instruktør inden for programmering og webudvikling, han og underviser blandt andet i HTML, CSS, JavaScript (herunder forskellige JavaScript-biblioteker og frameworks), C# samt forskellige ASP.NET-kurser. Han er desuden forfatter til flere udgivelser om programmering, herunder ASP.NET, og kendt foredragsholder om forskellige former for .NET udvikling. Michell er både instruktør og konsulent, og han har derfor den rette kombination af praktisk og teoretisk viden.

Vælg dato

Aarhus
5. - 6. september 2024
Virtuelt kursus
5. - 6. september 2024
Virtuelt kursus
24. - 25. oktober 2024
 Udsolgt
Taastrup
24. - 25. oktober 2024
 Udsolgt
Virtuelt kursus
28. - 29. november 2024

Vil du vide mere?