Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Content Management System - Wordpress

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  2.499
ekskl. moms
Nr. 90213 P

Wordpress er et open-source content management system, som anvendes af mere end 23% af verdens 10 millioner mest besøgte hjemmesider. Det er et stærkt og alsidigt værktøj til de fleste webprojekter. Kursus kollektionen er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kurset i 365 dage.

Online kursus

Introduktion

Med kursuspakken Content Management System – Wordpress kommer du omkring Wordpress og Drupal. Du kommer til at lære om de mange nye funktioner i den nyeste version af WordPress 4.1 og det nye standardtema, Twenty Fifteen, der tillader dine tekster at indtage en central placering. Du lærer derudover at installere og konfigurere WordPress, samt at arbejde med både indhold, temaer og plugins. Du lærer at opbygge og konfigurere multisite-netværk og gennemføre væsentlige sikkerhedsforanstaltninger.

Du vil blive introduceret til den brugervenlige CMS Drupal, der automatiserer og letter de mest almindelige webudviklingskrav og med kursuspakken lærer du den grundlæggende installationsproces, samt hvordan du tilføjer og styrer indhold, roller og tilladelser til brugere.

Deltagerprofil

Kurset henvender sig til webdesignere, som ønsker at lære WordPress og dets funktionalitet bedre at kende. Derudover er kurset for dig, der er ubekendt med Drupal eller skal til at installere det for første gang.

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for, at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære.

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

WordPress Introduction and Basic Configuration
  • In this course, you will learn how to install and configure WordPress as well as how to work with content, themes, and plugins.
WordPress Networking and Security
  • In this course, you will learn how to build and configure multisite networks and perform the critical security measures.
WordPress Advanced Themes and Administration
  • In this course, you will learn how to create and manage themes, perform administration, and look into the options when considering to move your site.
 

Tidsforbrug

Hele kursuskollektionen indeholder 3 kurser og kan gennemføres på ca. 6 timer.

Form

Denne online kursuskollektion består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ).

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller urser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk.