Kurser

Online kursus 
Online læring, der kan tages, når det passer dig

Mobile Application Development

Tilmelding Garantifor afholdelse

Få adgang til online kurset.
Tilgængeligt i 365 dage.
DKK  10.999
ekskl. moms
Nr. 72835 P

Få indblik i, hvad der kendetegner Mobile Application Development, og hvordan du får det optimale ud af programmet. Du får værktøjerne til at udvikle applikationer til mobile devices. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

Online kursus

Kom godt i gang med at udvikle apps til mobil

For at udvikle mobile apps, bliver du som udvikler, nødt til at være bekendt med forskellige platforme og typer af kodning. Denne omfattende kursuspakke, dækker forskellige måder at udvikle mobile apps, på tværs af platforme. Du lærer at anvende Xamarin i Visual Studio, Android Lollipop, Titatium, Apache Cordova, The Ionic framework og PhoneGap. Kurset dækker arkitektur, navigation, debugging og meget mere. Du lærer som en ekstra bonus at lave apps til Apple Watch og Android Wear, og bliver kort introduceret til at arbejde med IoT – The Internet of Things.

Deltagerprofil

Kursuspakken er til dig, der arbejder som udvikler, webdesigner eller webudvikler, og som ønsker at udvikle apps på tværs af platforme, som derfor både er kompatibelt med iOS og Android. Kursuspakken kan bruges som et opslagsværk. Til nogle af kurserne anbefales det, at deltagerne har arbejdserfaring med C#, Xcode, HTML, CSS, Java og/eller JavaScript.

Udbytte

 • Lær at programmere basale Xamarin Android og iOS applikationer
 • Lær at styre mediaplayback og kontrollere netværksforbindelse i Android Lollipop
 • Lær at udvikle applikationer til Apple Watch
 • Opret en app, der kan tage billeder gennem enhedens kamera og gemme det på en telefon
 • Lær hvordan du kan udvikle applikationer med React og Flux
 • Lær at udvikle applikationer til Android ved hjælp af Xamarin i Visual Studio
 • Få styr på at udvikle applikationer til iOS 12

Det får du på onlinekurset

Vi sørger for at rammerne er i orden, så du kan fokusere på at lære

Undervisning på engelsk

Undervisning på engelsk

Indhold

Programming Cross-Platform Applications in Visual Studio with Xamarin
 • Lær at arbejde med både Xamarin Android og iOS projekter i Visual Studio. Du bliver introduceret til forskellige løsninger og kodninger der er Cross-Platform.
New Features in Android 5.x Lollipop For Developers
 • Få styr på de nyeste features og funktioner i Android Lollipop for udviklere.
Developing Apple Watch Applications
 • Lær at udvikle applikationer til Apple Watch. Du bliver introduceret til, hvordan du udvikler helt basale apps, og hvis du har mod på det kan du lære om mere avancerede applikationer.
Titanium
 • Lær, hvordan du kan udvikle applikationer til mobile devices med Titanium. Du bliver introduceret til Appcelerator og går i dybden med de avancerede features.
Apache Cordova
 • Få det store overblik over Apache Cordova og de forskellige funktioner – fra de helt basale til de mere avancerede.
Ionic Framework
 • Lær om Ionic Framework og de dertilhørende features, fra grundlæggende introduktion til udvikling på højere niveau.
PhoneGap
 • Få det store overblik over PhoneGap og de forskellige funktioner – fra de helt basale til de mere avancerede.
Android App Development Essentials
 • Bliv introduceret til de essentielle aspekter af udvikling af applikationer til Android. Du lærer bl.a. om de vigtigste komponenter af Android, design af apps, interface og meget mere.
Android For .NET Developers
 • Bliv introduceret til de forskellige tilgange til udvikling af apps med .NET. Du lærer bl.a. om brugerelementerne, Xamarin til .NET og emulering.
iOS Application Development Fundamentals
 • Få styr på de essentielle aspekter af udvikling af apps til iOS. Lær om layout, Lifecycle Management, optimering og meget mere.
Application Development with React and Flux
 • Lær hvordan du kan udvikle applikationer med React and Flux. Du får bl.a. et overblik over funktionerne og lærer at oprette simple Reacts.
Building Secure Mobile Apps
 • Få smarte tips og trick til, hvordan du kan udvikle sikre mobile applikationer.
Java and .Net Programming for IoT
 • Få styr på at programmere inden for Internet of Things (IoT) med Java og .NET.
Programming with Kotlin
 • Lær at programmere med Kotlin. Du bliver bekendt med begreber som IDEs, Syntax, Loops og Classes inden for Kotlin.
Reactive Programming with Redux
 • Lær at bygge og integrere React applikationer med Redux. Du lærer bl.a. at forbedre React applikationer og teste SPA ved hjælp af React og Redux.
iOS 12 Application Development
 • Få styr på at udvikle applikationer til iOS 12. Lær om Xcode, og iOS Security og få styr på de forskellige områder at udviklingen som f.eks. augmented reality, test, fejlhåndtering osv.
Developing Android Applications
 • Bliv i stand til at udvikle professionelle applikationer til Android. Du bliver introduceret til de basale aspekter og bliver klogere på områder som f.eks. struktur, formatering, debugging og test.
Building Interactive Applications Using React
 • Der er mange forskellige områder man skal have styr på for at kunne udvikle interaktive applikationer. React hjælper med denne udviklingsproces, og du lærer bl.a. de avancerede funktioner der kan hjælpe med det professionelle udtryk.
 

Tidsforbrug

Kursuspakken består af 73 moduler og kan gennemføres på ca. 117 timer.

Form

Denne online kursuspakke består af flere forskellige kurser, som du ved tilmelding har adgang til i 365 dage. Hvert enkelt kursus er opdelt i flere kursusmoduler, som du via en oversigtsmenu kan tage i den rækkefølge, du ønsker. Modulerne indeholder lyd, billeder og tekst, der gennemgår kursusindholdet. Nogle moduler indeholder små videofilm med scenarier og cases. Ved hvert kursus har du mulighed for at teste din forståelse af indholdet med tests, som du kan tage både før, under og efter kurset. Du gennemfører kursusmodulerne via din computer eller tablet med lyd og adgang til Internettet. Du kan selv styre, hvornår du vil tage modulerne – og de kan sættes på pause undervejs. Der bliver indsat bogmærker, der hvor du er nået til, så du altid har mulighed for at fortsætte, hvor du sidst kom til.

Læs mere om vores online kurser og se svar på dine spørgsmål (FAQ)

Søgte du et andet online kursus?

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige kurser inden for mange områder. Kontakt os på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk, så vi kan hjælpe med at imødekomme dit behov.

Se desuden listen over vores udvalgte online kurser.

Køb online kurser til flere

Er I en afdeling, en hel virksomhed eller blot flere personer, der ønsker adgang til online kurser, så kontakt os og få et tilbud på tlf. 72203000 eller kurser@teknologisk.dk