Kurser

Kurser i mobiludvikling

Deltag på et af Teknologisk Instituts kurser inden for mobiludvikling.

Lær bl.a., hvordan du helt fra bunden med al den dertilhørende navigation kan udvikle en komplet App i Google Android, Apple iOS og Windows Store Apps, samt hvordan du videreudvikler dine Apps med XML integration.

Du kan også finde kurser, der går på tværs af enhederne som for eksempel HTML5 og Xamarin.

Styrk dine kompetencer og bliv et endnu større aktiv for din virksomhed. Find dit kursus herunder.

Læs mere
Alle priser er ekskl. moms
Alle priser er ekskl. moms
  • Afholdelsesgaranti
  • Ledig plads

DKK24.999 kr
 

iOS App Development workshop

Nr. 90367 P
5 dages kursus
Næste afholdelse 4/10 2021
  • København
    4. til 8. oktober 202104/10 - 08/10 2021
Apple har udviklet Swift, som er et intuitivt programmeringssprog til at skabe apps til iOS, Apple TV, Apple Watch og Mac-programmer. Swift er nemt at bruge, det er open source og et hurtigt og effektivt sprog, som giver feedback i realtid. Udviklere kan skrive mere sikker og pålidelig kode, spare tid og skabe endnu bedre oplevelser med apps. Apples Swift Playgrounds og Xcode er brugervenlige platforme til app udvikling.

DKK10.499 kr
 

Online kursus: Mobile Application Development – Cross-Platform

Nr. 72835 P
365 dages online kursus
Online adgang
  • Få adgang til online kurset
Få indblik i, hvad der kendetegner Mobile Application Development – Cross-Platform, og hvordan du får det optimale ud af Mobile Application Development. Du får værktøjerne til at udvikle applikationer til mobile devices. Kurserne er på engelsk og foregår online, når det passer dig. Du har adgang til online kursuspakken i 365 dage.

DKK2.999 kr
 

Online kursus: Development Skills for Alexa

Nr. 90683 P
365 dages online kursus
Online adgang
  • Få adgang til online kurset
Kurset introducerer dig for Alexa og styrker dine udviklerkompetencer inden for Alexa. Alexa kan fungere som en digital assistent og er i stigende grad blevet mere populær. Med denne kursuspakke får du netop styrket dine udvikler skills inden for Alexa og de forskellige områder. Kurset foregår på engelsk og er tilgængeligt online i 365 dage.

Apps - gif

Kurser i mobiludvikling inden for Google Android, Apple iOS og Windows Store Apps

Mobilteknologien er i en rivende udvikling. Smartphone produkter som iPhone og Android har stor succes, og forbrugermarkedet driver derfor app-revolutionen. For virksomheder ligger der mange gemte muligheder i denne udvikling, men det kræver både vilje, mod og evner at ride med på bølgen.
Fordelen ved mobiludvikling er, at virksomheder har mulighed for at servicerer kunder via applikationer på mobileenheder samtidig med de kan hjælpe med at automatisere arbejdsgange og optimere interne processer.

Fra idé til virkelighed

Der findes alverdens udbydere, som kan hjælpe dig med din app-udvikling, men hvorfor ikke selv blive et større aktiv for din virksomheds som mobiludvikler? Udvikling af apps kan være et komplekst projekt, men med den rette viden og værktøjer til at håndtere de tunge web-opgaver, er det muligt at få en fod inden for app-universet.

Hvad får du ud af kurser inden for mobiludvikling?

Med et mobiludviklingskursus hos Teknologisk Institut får du kundskaber i, hvordan man opbygger en brugervenlig og komplet app i enten Google Android, Apple iOS eller Windows Store Apps. Vi tilbyder også kurser, som går på tværs af disse enheder.

Forudsætningerne for at deltage på kurserne varierer, se derfor disse under hver kursus beskrivelse.